Το Game of Thrones θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ζωντανούς αετούς για να λύσει το πρόβλημα με τα drones


Οι παραγωγοί του Game of Thrones ψάχνουν τρόπους να σταματήσουν την διαρροή των spoilers που υπάρχουν σε όλο το διαδίκτυο.

Η εταιρεία ασφαλείας G4S, η οποία φρουρεί σήμερα τα σκηνικά της σειράς στη Βόρεια Ιρλανδία, παραδέχεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που ελπίζουν να πουλήσουν τις φωτογραφίες που βγάζουν από τα γυρίσματα. Με την τεχνολογία που υπάρχει, το πρόβλημα γίνεται χειρότερα. Η παραγωγή έχει απαγορεύσει την δραστηριότητα των drones γύρω από τα σκηνικά της, αλλά με τα σπόιλερ να έρχονται με τρελούς ρυθμούς, ίσως χρειαστεί να πάρουν πιο δραστικά μέτρα.

Μία λύση είναι τα αρπακτικά πουλιά. Στην Ολλανδική αστυνομία εξετάζουν τη χρήση ζωντανών αετών για να καταπολεμήσουν τα drones, και τα αποτελέσματα των πειραμάτων τους παρακολουθούνται σε όλο τον κόσμο από άλλες αστυνομικές δυνάμεις και επιχειρήσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της G4S. "Προσπαθούμε να συμβαδίσουμε με την τεχνολογία ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι", είπε ο Noah Price, επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης λύσεων. "Είναι μια τεράστια πρόκληση για όλους στον κλάδο της ασφάλειας." Η χρήση ζωντανών πτηνών θα είναι θεματικά κατάλληλο για το Game of Thrones. Υπάρχουν, επίσης, όλα αυτά τα κοράκια και η σειρά αγαπάει τα πουλιά της. Και παρόλο που αγαπάμε τα spoilers, η σκέψη των αετών για να απομακρύνουν τα drones από τον ουρανό ακούγεται αρκετά φοβερό.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.