Νέα από τα γυρίσματα του Game of Thrones στην Ισπανία


Τα γυρίσματα της 7ης σεζόν συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς και την ερχόμενη Τρίτη πιθανότατα θα αρχίσουν στο αμφιθέατρο της Itálica.

 Κατά πάσα πιθανότητα, τα ερείπια θα απεικονίζουν τα ερείπια του Dragonpit στο King’s Landing. Οι δράκοι Targaryen ζούσαν εδώ και πολλά χρόνια, μέχρι που όλα αυτά, κατέληξαν σε ένα τρομακτικό τέλος.


 Τα αρχαία ερείπια, έχουν κλείσει για δύο εβδομάδες και θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, και αυτό γιατί οι προετοιμασίες ήταν εκτεταμένες.

Επίσης  θα υπάρξει μια σύντομη σκηνή στην κοντινή πόλη της Σεβίλης, ιδίως στο Atarazanas Reales" ή Βασιλικά Ναυπηγεία, τα οποία θα πραγματοποιήσουν επίσης ως Dragonpit.


Έπειτα στην Ανδαλουσία, θα δούμε το κάστρο Almodóvar del Río, το οποίο θα είναι κλειστό από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 16, αν και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μόνο για μια εβδομάδα. Τρεις σκηνοθέτες επισκέφθηκαν την περιοχή: Jeremy Podeswa, Mark Mylod και ο Mat Shakman


Η παραγωγή θα ταξιδέψει δυτικά από την Ανδαλουσία στην Extremadura. Γυρίσματα θα γίνουν εκεί στην πόλη Cáceres, από 14 Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου. 


Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες που θα γίνουν τα γυρίσματα της σειράς, στην πόλη Cáceres
Το Game of Thrones θα κάνει γυρίσματα στο Κάστρο Trujillo από τις 7 έως τις 17 Νοεμβρίου.


Τέλος σύντομα θα ξεκινήσουν γυρίσματα στην Malpartida, η πιο ενδιαφέρουσα τοποθεσία. Εκεί θα γυριστούν κάποιες σημαντικές σκηνές.Το Game of Thrones θα βάλει 450 κομπάρσους για να εργαστούν στην περιοχή Malpartida, αφού υποβληθούν σε στρατιωτική εκπαίδευση για μια ολόκληρη εβδομάδα από δύο εκπαιδευτές του Βρετανικού στρατού. Πιθανότατα εκεί θα γυριστεί μια μεγάλη μάχη.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.