Πάρτε και εσείς μέρος στην έρευνα και πείτε την γνώμη σας για το Game Of Thrones


Στην Αμερική διοργανώθηκε μια έρευνα σχετικά με την σειρά Game Of Thrones.


Η έρευνα αυτή περιλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο  απλό κυρίως με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής αλλά και ελεύθερα πεδία για δικές σας απαντήσεις και διαρκεί 20 λεπτά . Βρίσκεται αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας που διοργανώβει την έρευνα στο Questeros.org.

Το έργο δημιουργήθηκε και επιβλέπετε από μια ομάδα πάνω από 40 ερευνητών από όλο τον κόσμο, με επικεφαλής τον καθηγητή Martin Barker από το Πανεπιστήμιο του Aberystwyth στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ερευνητικό πρόγραμμα είναι εξ ολοκλήρου αυτοχρηματοδοτούμενο και δεν συνδέεται με το κανάλι HBO ή τον George R. R. Martin αλλά αποτελείτε από μια ομάδα πανεπιστημιακών ερευνητών που ενδιαφέρονται για τις ταινίες φαντασίας και της τηλεόρασης. Μερικοί από αυτούς που ασχολούνται εχουν επίσης εργαστεί σε παρόμοια έργα όπως το The World Star Wars , Hobbit και άλλα .

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής θα δοθούν στην δημοσιότητα μετα το τελος της, και η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2017.

Η ερευνητική ομαδα εχει σκοπό να συγκεντρώσει όσες περισσότερες απόψεις μπορεί προκειμενου να βγάλει ενα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα γι αυτο και ζητούν μονο σοβαρές απαντήσεις ετσι ώστε να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμα της έρευνας τους .

Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος σε αυτήν την έρευνα μιας και γίνεται παγκοσμίως θα βρείτε πληροφορίες στο Facebook αλλα και στο Twitter  καθώς καιβστο λινκ του Questeros που δώσαμε παραπάνω.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.