Ο George R.R. Martin επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει να εργάζεται για το The Winds of Winter


Ο George R.R. Martin θα επισκεφθεί σήμερα την Γκουανταλαχάρα την Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, όπου θα υπογράψει βιβλία, και θα δώσει συνεντεύξεις.

Στην ιστοσελίδα του Not a Blog μίλησε για το συμβάν, και για την πρόοδο του βιβλίου "The Winds of Winter".

"Αυτή είναι η τελευταία μου προγραμματισμένη εκδήλωση για το 2016. Το χρονοδιάγραμμα για εμφανίσεις μέσα στο 2017 θα είναι πολύ περιορισμένο, και θα παραμείνει έτσι μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο βιβλίο μου. Έτσι, εάν θέλετε να με συναντήσετε ή να πάρετε ένα βιβλίο με την υπογραφή μου, αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία."

Ο Martin θα συνεχίσει να γράφει τους ''Ανέμους του Χειμώνα'' και μέσα στο 2017 τουλάχιστον. Οι ελπίδες που υπάρχουν πως είναι ήδη έτοιμο εδώ και αρκετούς μήνες και βρίσκεται κλειδωμένο σε κάποιο συρτάρι του γραφείου του, μάλλον είχαν ξεπεράσει τις προδοκίες μας.

Η Martinology, πιστεύει ότι ο George R.R. Martin θα ολοκληρώσει το 6ο βιβλίο του μέσα στο 2017. Παρακάτω ένα γράφημα που υποστηρίζει πότε θα ολοκληρωθεί το ASOIAF, και συγκρίνει το ρυθμό του Martin με άλλων αξιόλογων συγγραφέων, όπως J.K. Rowling και JRR Tolkien.

Σε κάθε περίπτωση, ο Martin θα υπογράψει βιβλία στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Γκουανταλαχάρα αυτό το Σάββατο 11:00 π.μ.-12.30μμΚατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.