Το HBO ενδιαφέρεται ακόμα για ένα Game of Thrones prequel


Δεδομένου ότι οι περισσότεροι φαν του Game of Thrones γνωρίζουν από τώρα, ότι η σειρά ολοκληρώνεται, θα ήθελαν με κάποιο τρόπο η ιστορία του Westeros να συνεχιστεί.

Η επικείμενη έβδομη σεζόν του show θα κάνει το ντεμπούτο της το καλοκαίρι του 2017. Στη συνέχεια, η όγδοη και τελευταία σεζόν θα μεταδοθεί ένα χρόνο μετά. Μπορεί το HBO να κάνει ένα prequel ή υποπροϊόν που θα την ακολουθήσει; Το HBO ποτέ δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο σε άλλη σειρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το σκέφτονται.

Τώρα, το Entertainment Weekly μας φέρνει μια ενημέρωση. Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του HBO Casey Bloys ανακοίνωσε ότι θα γίνει ανανέωση αρκετών νέων σειρών για δεύτερη σεζόν. Ακόμη ρωτήθηκε για τη δυνατότητα ενός Game of Thrones prequel. Είπε τα εξής:

"Θα έλεγα ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για τις εν εξελίξει συνομιλίες. Υπάρχουν πράγματα που διερευνούμε, αλλά εγώ δεν θα ήθελα να πω ακόμα κάτι, Αυτό είναι που πάμε να κάνουμε."

Ο Martin ο ίδιος επεσήμανε ότι δεν υπάρχει έλλειψη υλικού για prequel. Νωρίτερα αυτό το έτος, μίλησε με αισιοδοξία για τη δυνατότητα.

Υπάρχουν οκτώ εκατομμύρια ιστορίες στο Westeros, καθώς και ακόμη περισσότερο για το Essos και τα εδάφη πιο πέρα. Ένας ολόκληρος κόσμος γεμάτος ιστορίες, που περιμένουν... αν όντως το HBO ενδιαφέρεται.

Προσωπικά, ο Martin είναι υπέρ της προσαρμογής αυτών των ιστοριών.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.