Ο στρατός των Λάννιστερ στο Las Bregas (PICS)


Οι Λάννιστερ ετοιμάζονται για μάχη

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Να ευχαριστήσουμε τους φαν της σειράς στην Ισπανία, καθώς καταφέρνουν να βγάζουν φωτογραφίες ακόμη και από τα πιο δύσκολα σημεία που βρίσκεται η παραγωγή. Χάρις το Los Siete Reinos είδαμε έναν στρατό Λάννιστερ να παρελαύνει μέσα από το Las Brenas, ένα ιδιωτικό κτήμα στην περιοχή της Malpartida.

Η παραγωγή τώρα έχει μεταφερθεί στο el Barrueco de Arriba, όπου θα μείνει για εβδομάδες γυρίζοντας την μεγάλη σκηνή μάχης. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από την τοποθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, η Νταινέρυς Ταργκέρυεν θα επιτεθεί στον στρατό των Λάννιστερ, αφού οι δεύτεροι θα έχουν κάνει την επιδρομή στο Χάιγκαρντεν.


 Έχουμε και φωτογραφία με τους Ντοθράκι από την Malpartida, που αποδεικνυεί ότι η μάχη θα γίνει μεταξύ των δυνάμεων της Νταινέρυς και του Τζέιμι.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

 Ο ιδιοκτήτης του Los Siete Reinos, Javier Marcos μάλιστα μοιράστηκε τις πληροφορίες που έχει για το πως θα γίνει η μάχη. Παραθέτω: "Οι Λάννιστερ θα έχουν γεμάτες άμαξες με λάφυρα, αφού θα έχουν κάνει επιδρομή σε πολλά κάστρα και έχοντας κατακτήσει το Χάιγκαρντεν. Ενώ βρίσκονται στον δρόμο εν κινήσει θα τους επιτεθούν οι Ντοθράκι μαζί με τους Άσπιλους". Οπότε έχουμε Λάννιστερ, Ντοθράκι και Άσπιλους στην σκηνή.

Μέχρι στιγμής αυτά γνωρίζουμε για την μάχη της Malpartida. Σύντομα λογικά θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην περιοχή.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.