Μαζεύονται οι στρατιές στο Los Barruecos (PICS)


Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Los Barruecos

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


 Η παραγωγή αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο Los Barruecos, Malpartida για τα γυρίσματα της μεγάλης μάχης, όπου και θα μείνει για αρκετές βδομάδες. Οπότε είναι λογικό να βγαίνουν συνέχεια καινούργιες φωτογραφίες από την τοποθεσία. Ας δούμε τις πιο πρόσφατες.Εδώ έχουμε τον στρατό των Λάννιστερ σε κάποιο σχηματισμό.

Η επόμενη φωτογραφία με βάζει σε περιέργεια και απορία παράλληλα.


Όπως βλέπετε πάλι έχουμε τον στρατό των Λάννιστερ, μόνο που αυτήν την φορά ηγούνται από δύο έφιππους. Η απόσταση αποτελεί πρόβλημα εδώ, καθώς δεν φαίνεται καθαρά ποιοι είναι ου δύο άντρες μπροστά. Ο άντρας πάνω στο λευκό άλογο δεν είναι ο Τζέιμι Λάννιστερ, καθώς φαίνεται πως είναι φαλακρός, ακόμη και από αυτήν την απόσταση. Μήπως πρόκειται για τον James Faulkner (Ράντυλ Τάρλυ) και μήπως αυτός δίπλα του είναι ο Tom Hopper (Ντίκον Τάρλυ). Πάντως εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ τον Jerome Flynn (Μπρον) με πανοπλία και φαίνεται καθαρά πως ο άντρας πάνω στο μαύρο άλογο φοράει πανοπλία.

Τελικά τι γίνεται, ποιοι είναι αυτοί και τι κάνουν εκεί. Δύο περιπτώσεις παίζουν, είτε όλα είναι όπως προανέφερα και απλώς ο Ράντυλ και ο Ντίκον Τάρλυ άλλαξαν στρατόπεδα και αυτομόλησαν στους Λάννιστερ, είτε οι φωτογραφίες που είδατε δεν δείχνουν τον στρατό των Λάννιστερ, αλλά των Τάρλυ. Η φορεσιά των στρατιωτών είναι κόκκινη, όπως φορούν παραδοσιακά οι Λάννιστερ, αλλά δεν είναι ο μόνος οίκος που χρησιμοποιεί τέτοιου είδους χρώμα στην πανοπλία του, ο οίκος Τάρλυ έχει επίσης κόκκινες στολές. Επίσης η πανοπλία των Λάννιστερ είναι πολύ χαρακτηριστική και εγώ βλέπω δύο τυπάδες μόνο να την φορούν στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ενώ οι υπόλοιποι φορούν κόκκινη μεν φορεσιά αλλά όχι αυτήν την πανοπλία που χρησιμοποιούν οι Λάννιστερ. Τέλος προσέξτε τα κράνη τους, δεν είναι αυτά των Λάννιστερ και θυμίζουν πιο πολύ αυτά που φορούν οι Ταιρέλ. Γνώμη μου είναι, ότι αυτοί είναι οι Ράντυλ και Ντίκον Τάρλυ που οδηγούν μία δύναμη Τάρλυ και όχι Λάννιστερ, εκτός και πάλι αν έχουν προδώσει τους Ταιρέλ.


Εδώ έχουμε και τους Ντοθράκι, οι οποίοι παίρνουν μέρος στην μάχη. Μαντέψτε ποιοί άλλοι παίρνουν μέρος στην μάχη, οι Τάρλυ. Οπότε παίζει σε μεγάλο ποσοστό να ήταν όντως Τάρλυ στρατιώτες οι τυπάδες στις προηγούμενες φωτογραφίες και όχι Λάννιστερ, όπως υπέθεσαν κάποιοι.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.