Συνεχίζονται τα γυρίσματα στην Malpartida


Χαμούλης στο Los Barruecos

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Τα γυρίσματα στην Malpartida συνεχίζουν κανονικά με μία μικρή καθυστέρηση λόγω δυνατής βροχόπτωσης στην περιοχή. Ευτυχώς την επομένη μέρα έκανε καλό καιρό αφήνοντας την παραγωγή να συνεχίσει με το έργο της. Αναφέρουμε ξανά ότι η παραγωγή θα μείνει στην περιοχή για βδομάδες, γυρίζοντας την μεγάλη σκηνή μάχης.


Εννοείται πως από την στιγμή που βγήκε ο ήλιος ξεκίνησαν να βγαίνουν πάλι οι φωτογράφοι και να συρρέουν στον τόπο των γυρισμάτων. Πάλι καλά που έχουμε και αυτούς να στέλνουν καμιά καινούργια φωτογραφία από το πεδίο.

Να επαναλάβουμε ότι η μάχη θα συμπεριλαμβάνει τον στρατό των Λάννιστερ, ο οποίος θα γυρνάει από το λεηλατημένο Χάιγκαρντεν (οίκος Ταιρέλ) και θα δεχτεί επίθεση πάνω στον δρόμο από τον στρατό της Νταινέρυς. Οι δυνάμεις της Νταινέρυς θα αποτελείται σίγουρα από τους Ντοθράκι, τους Άσπιλους και μπορεί από μερικούς Ταιρέλ.

Όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες ο Τζέιμι Λάννιστερ και ο Μπρον θα έχουν ενεργό ρόλο στην μάχη. Ορίστε και ένα κοντινό των δύο ηθοποιών, ενώ ιππεύουν.


Επίσης έχουμε πληροφορίες ότι, ο James Faulkner (Ράντυλ Τάρλυ) και ο Tom Hopper (Ντίκον Τάρλυ) θα σκάσουν μύτη στο πεδίο κάποια στιγμή, για αυτό ανέφερα ότι μπορεί να δούμε και κάποιες δυνάμεις Ταιρέλ.

Κάποιες φωτογραφίες από τους κομπάρσους που παρατάσσονται.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

 Μία φωτογραφία που περιέχει καπνό, οπότε πολλοί υπέθεσαν ότι πρόκειται για τους δράκους της Νταινέρυς, αλλά δεν ξέρουμε αν θα συμμετέχει η ίδια ή οι δράκοι της στην συγκεκριμένη μάχη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης gotseason7_news (@gotseason7_news) στις

Το Daily Mail πόσταρε κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Trujillo Castle, το οποίο θα παραστήσει το Χάιγκαρντεν καθώς το λεηλατούν οι Λάννιστερ. Τα γυρίσματα εκεί τελείωσαν πριν από μία βδομάδα, αλλά σε μία από αυτές τις φωτογραφίες που ανέβασε το Daily Mail, ένας αετομάτης φαν της σειράς ονόματι Adrian Alonso πρόσεξε κάτι καινούργιο στον Τζέιμι Λάννιστερ.Ο Adrian που λέτε πρόσεξε ότι ο Τζέιμι έχει καινούργιο σπαθί και αυτό δεν είναι άλλο από το σπαθί του Τζόφρει Μπαράθηον με όνομα, Widow's Wail (Δάκρυα της Χήρας). Ο ενοχλητικός αυτός χαρακτήρας πήρε ως δώρο αυτό το βαλύριαν σπαθί από τον θείο του Τάιγουιν Λάννιστερ, ο οποίος το έφτιαξε από το σπαθί του Νέντ Σταρκ, Ice (Πάγος).

Οπότε τώρα έχει και ο Τζέιμι βαλύριαν λεπίδα μαζί με Τζον Σνόου, Μπρίεν, Σάμγουελ Τάρλυ και καναδυό άρχοντες ακόμη.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.