Γυρίσματα μέσα στο χιόνι για τον TormundΣφίγγουν τα μέτρα ασφαλείας στο Trujillo Castle

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Καθώς τα γυρίσματα στην Σεβίλλη φτάνουν στο τέλος τους, η παραγωγή στρέφει την προσοχή της στην περιοχή της Caceres. Τα σημαντικότερα κομμάτια των γυρισμάτων στην περιοχή θα πάρουν μέρος κοντά στην πόλη της Malpartida, όπου η παραγωγή ετοιμάζεται για μεγάλη σύγκρουση. Παράλληλα θα τρέχουν και τα γυρίσματα στο Trujillo Castle, που βλέπετε στην αρχή του άρθρου. Τα μέτρα ασφαλείας εκεί έχουν γίνει πολύ σφιχτά χωρίς να έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα.

Η προετοιμασία εκεί ξεκίνησε νωρίτερα μέσα στην βδομάδα και μάλιστα υπήρχε ένας φύλακας, ο οποίος όχι μόνο δεν άφηνε τον κόσμο να μπει μέσα στο προαύλιο αλλά δεν τους άφηνε να περνούν καν από έξω.


Αυτά χωρίς να έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα ακόμη, επαναλαμβάνουμε. Η ημερομηνία εκκίνησης των γυρισμάτων υπολογίζεται 14 ή 15 αυτού του μήνα. Από την στιγμή που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα όλη η περιοχή θα αποκλειστεί για τους τουρίστες, το κάστρο εννοείται, η πλατεία που υπάρχει κάτω από το κάστρο, στην οποία έχουν αρχίσει ήδη να τοποθετούνται φράχτες, και η κοντινή Calleja del Castillo. Όποιος προσπαθήσει να μπει εκεί μέσα θα έχει πολλά εμπόδια.

Κάποια "σύνεργα" της παραγωγής έχουν εντοπιστεί στην πλατεία όπως αυτά τα κάρα.


Αυτά έχουν τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών. Εμείς περιμένουμε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα εκεί για να έχουμε και περισσότερες πληροφορίες. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια της παραγωγής η περιοχή θα είναι ανοιχτή για το κοινό στις 18 του μήνα.

Καθώς γίνονται όλα αυτά στην Ισπανία, τα υπόλοιπα μέλη της σειράς έκαναν την εμφάνιση τους και βρίσκονται εν κινήσει. Η Maisie Williams (Άρυα Σταρκ) αποχώρησε από το Μπέλφαστ (κέντρο επιχειρήσεων του GoT), ενώ ο Kit Harington (Τζον Σνόου) έφτασε πρόσφατα εκεί. Μετά έχουμε τον Kristofer Hivju (Τόρμουντ), ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία με το κοινό...


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kristofer Hivju (@khivju) στις

... ναι το μούσι του. Φυσικά αυτό δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες, εκτός από το χιόνι που υπάρχει ξεκάθαρα πάνω του. Το συμπέρασμα από αυτό είναι ότι ο Τόρμουντ βρίσκεται κάπου με χιόνι. Καθόλου διαφωτιστικό και πάλι, το ξέρω αλλά για περισσότερα πρέπει να περιμένουμε.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.