Οι Λάννιστερ στο Trujillo Castle[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Πρόσφατα είδαμε φωτογραφίες του Τζέιμι με τον Μπρον στα τείχη του Trujillo Castle και σήμερα έχουμε και ένα βίντεο από το ταξίδι τους.

Το Hoy ανέβασε ένα βίντεο με τους δύο ηθοποιούς στα γυρίσματα

en Videos

Όπως έχουμε ξαναπεί το Trujillo Castle είναι πολύ πιθανόν το Χάιγκαρντεν (θέση οίκου Ταιρέλ) αφού το έχει διεκδικήσει ο στρατός των Λάννιστερ. Επίσης υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να είναι το Κάστερλι Ροκ (θέση οίκου Λάννιστερ) ή ακόμη πιο μικρή πιθανότητα να στέκει για το Κίνγκς Λάντινγκ.

Υπάρχουν φυσικά πολλές φωτογραφίες με στρατιώτες Λάννιστερ μέσα στο κάστρο.
Αυτοί οι καημένοι δυστυχώς δεν έχουν ρεπό όπως πολλά άλλα μέλη του καστ. Και λέω καημένοι γιατί αυτή η φορεσιά τους ζυγίζει περίπου 23 κιλά και την φοράνε όλη μέρα μέσα στον ήλιο.

Πάντως τα γυρίσματα στο κάστρο τελείωσαν όσον αφορά τους σημαντικούς ηθοποιούς. Η παραγωγή τώρα στρέφεται στα γυρίσματα στο Las Breñas, ένα μικρό κτήμα κοντά στην Malpartida. Μάλλον αυτή η τοποθεσία θα είναι ένα από τα μέρη που θα χρησιμοποιηθούν για την μεγάλη σκηνή μάχης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Trujillo έχουν φτάσει πολλοί φαν στην περιοχή για να δουν από κοντά τα γυρίσματα της 7ης σεζόν και από την στιγμή που τα γυρίσματα στην Malpartida θα είναι πιο πολύπλοκα, λογικά θα δούμε περισσότερους ηθοποιούς εκεί. 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Game of Thrones (@got_updates) στις
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.