Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με 3 δώρα Game Of Thrones! (CLOSED)


Το 2016 μας αφήνει σιγά σιγά και είπαμε να γιορτάσουμε το νέο έτος αλλά και τις γιορτές με 3 υπέροχα δωράκια που εξασφαλίσαμε για εσάς!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.ΒΗΜΑ 1ο: Πατάτε LIKE στην σελίδα του Game Of Thrones GR Fans στο facebook.

ΒΗΜΑ 2ο: Αφήνετε σχόλιο στην φωτογραφία του διαγωνισμού με μία ευχή σας. Πατήστε εδώ

ΒΗΜΑ 3ο: Κοινοποιείτε την φωτογραφία του διαγωνισμού. Πατήστε εδώ

ΒΗΜΑ 4ο (Προαιρετικό): Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μια έξτρα συμμετοχή θα πρέπει να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube. Πατήστε εδώ1) Risk: Game Of Thrones (Skirmish Edition).


Επιτραπέζιο παιχνίδι Game of Thrones Edition για ατελείωτο παιχνίδι και πολλές ώρες διασκέδασης! Κερδίστε τον Θρόνο των Επτά Βασιλείων!
2) Ο Κόσμος της Φωτιάς & του Πάγου
(Δείτε review μας από το βιβλίο εδω)


Από την Εποχή της Αυγής ως την έλευση των Πρώτων Ανθρώπων και από την άφιξη του Αίγκον του Κατακτητή και των δράκων του ως την πτώση του Παράφρονα Βασιλιά, αυτό είναι το συγκλονιστικό χρονικό της ιστορίας του Γουέστερος, το ιστορικό υπόβαθρο κάθε σύγκρουσης που εκτυλίσσεται στο Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου του George R.R. Martin και στην πολυβραβευμένη σειρά του HBO Game of Thrones. Από τα Επτά Βασίλεια ως το μυθικό Ασάι της Ανατολής, οι άγνωστες πτυχές του μαγικού κόσμου του George R.R. Martin ξεδιπλώνονται σε μία μοναδική έκδοση αναφοράς, που περιλαμβάνει πάνω από 170 έγχρωμες εικονογραφήσεις και χάρτες καθώς και γενεαλογικά δέντρα των Οίκων Σταρκ, Λάννιστερ και Ταργκάρυεν. Συγγραφείς: Martin George R.R., Garcia Elio M. Jr, Antonsson Linda 
3) Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων
(Δείτε review μας από το βιβλίο εδω)
Το βιβλίο αποτελείται από τις τρεις νουβέλες του Martin (Ο Περιπλανώμενος Ιππότης - 1998, Το Ορκισμένο Σπαθί – 2003 και Ο Μυστηριώδης Ιππότης- 2010) που αφορούν τις περιπέτειες του Σερ Ντάνκαν του Ψηλού και του ακολούθου του Εγκ, 90 χρόνια πριν αρχίσουν τα γεγονότα της σειράς ASOIAF.
Οι υποβολές των συμμετοχών ξεκινούν από σήμερα (20/12/2016) και θα διαρκέσουν μέχρι 01/01/2017. Η κλήρωση θα γίνει με την βοήθεια του RandomName Picker και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 02/01/2017 μέσω της ιστοσελίδας μας.Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλές γιορτές. Ο νέος χρόνος να σας φέρει υγεία, χαρά και πολύ υπομονή.

Η ομάδα του Game Of Thrones GR Fans


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.