Οι Λάννιστερ εισβάλουν στο Caceres και το καστ μαζεύεται στο Belfast (PICS)[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]Τρέχουν τα πράγματα για τα γυρίσματα της 7ης σεζόν. Πρόσφατα αναφέραμε ότι τα γυρίσματα στο Caceres, το οποίο αναπαριστά το King's Landing, θα πραγματοποιηθούν 14-15 Δεκεμβρίου και ήδη δείξαμε πολλές φωτογραφίες από την ομάδα προετοιμασίας που βρίσκεται στην πόλη. Ε σήμερα έχουμε και άλλες φωτογραφίες από την τοποθεσία αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για το King's Landing, λόγω του έντονου στοιχείου Λάννιστερ.

Πέρα από τις φωτογραφίες έχουμε επιβεβαίωση για την παρουσία της Emilia Clarke (Νταινέρυς Ταργκέρυεν) στο Caceres, χάρις σε ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια η ηθοποιός, ενώ επισκεπτόταν το παγοδρόμιο της πόλης.


Αν αμφιβάλετε για την τοποθεσία του παγοδρομίου κοιτάξτε στην μέση και δεξιά του βίντεο και θα δείτε πως η ταμπέλα γράφει Caceres. Δεν μου φαίνεται η ηθοποιός να το πρόσεξε αυτό, αν ήθελε να κρατήσει την τοποθεσία που βρίσκεται κρυφή.


Πολύ πιθανόν η ηθοποιός να μην συμμετέχει στα επερχόμενα γυρίσματα μέσα στην πόλη, αλλά βρίσκεται στην πόλη για να πάρει μέρος στην φωτογράφιση που θα πραγματοποιηθεί στο el Barrueco de Arriba. Να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα της μάχης σε αυτήν την τοποθεσία έφτασαν στο τέλος τους.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adrian Rigby (@adrian_rigby) στις

 Η περίφημη σκηνή μάχης περιέχει την Νταινέρυς καβάλα στον δράκο να πετάει μέσα στον χαμό της ίδιας της μάχης. Συγκεκριμένα η ηθοποιός γύρισε αυτές τις σκηνές στο Belfast αλλά λογικά θα χρειαστεί να κάνει και κάποια κοντινά γυρίσματα στην τοποθεσία.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Afroditi Lyrigkou (@afrolyr) στις

Και εδώ βλέπουμε την ηθοποιό με έναν από τους παραγωγούς της σειράς David Benioff σε κάποιο μέτα-πάρτι προφανώς.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ra Tona (@ra.vergara) στις

Για να πάμε σε κάτι άλλο θέλω να προσέξετε την κάτω δεξιά φωτογραφία και τι γράφει. Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε τι γράφει σας το λέω εγώ ότι γράφει "Davos skiff", δηλαδή η βάρκα του Ντάβος. Αν θυμάστε πριν καιρό είχε γυριστεί μία σκηνή στην παραλία Muriola της Ισπανίας που συμμετείχαν οι Peter Dinklage (Τύριον), Joe Dempsie (Γκέντρυ), και Liam Cunningham (Ντάβος). Συνοπτικά η σκηνή έδειχνε τον Ντάβος να κωπηλατεί με τον Τύριον στην βάρκα προς την παραλία του King's Landing. Μπορεί η παραγωγή να βρίσκεται στο Caceres για να γυρίσει την συνέχεια αυτής της σκηνής ή κάτι τέτοιο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kathryn Lowery (@kathrynloweryy) στις

Συνεχίζουμε με το Belfast, στο οποίο βρίσκονται οι  Rory McCann (Το Λαγωνικό), Iain Glen (Σερ Τζόρα Μόρμοντ), Kristofer Hivju (Τόρμουντ), και Kit Harington (Τζον Σνόου).

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Liam Smyth (@liamsmyth6) στις


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kit Harington / Jon Snow.❄ (@jonsnowrules) στις

Μιλώντας για το Belfast, όπου η ομάδα προετοιμασίας έχει μετατρέψει το λατομείο Wolf Hill σε ένα χιονισμένο τοπίο με παγωμένη λίμνη και νησάκι στην μέση. Η παραγωγή βρίσκεται εκεί για βδομάδες ώστε να προετοιμαστεί η τοποθεσία για γυρίσματα.


Ο Kit Harington έχει ήδη εντοπιστεί στο σετ του λατομείου, το οποίο λογικά θα χρησιμοποιηθεί για περιοχή πέρα του Τείχους. Από την στιγμή μάλιστα που στο Belfast βρίσκονται και οι Glen, Hivju, και McCann, όπως αναφέραμε παραπάνω, φαίνεται πολύ πιθανόν να τον ακολουθήσουν πέρα από το Τείχος για να πιάσουν κάτι, σύμφωνα με κάτι σπόιλερ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το σενάριο της 7ης σεζόν. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο εμείς περιμένουμε με ενθουσιασμό.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.