Κλείνουν οι δρόμοι στην Cáceres της Ισπανίας για τα γυρίσματα του Game of Thrones


Το Δημοτικό Συμβούλιο στην πόλη Cáceres ανακοίνωσε το κλείσιμο των δρόμων στο πλαίσιο της προετοιμασίας των γυρισμάτων για την 7η σεζόν του Game of Thrones.

Σύμφωνα με την Hoy.es, αρκετές περιοχές της Παλιάς Πόλης θα φιλοξενήσουν την παραγωγή που χρειάζεται πάνω από δύο ημέρες για τα γυρίσματα.

Το Game of Thrones θα γυρίσει σκηνές στην πόλη στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Οι περιοχές που θα κλείσουν οι δρόμοι θα είναι οι εξής: Arch of the Star, Piazza Santa Maria, Plaza de los Golfines, η Εκκλησία του Αγίου Ματθαίου και το palacio de las Veletas. Το κλείσιμο των δρόμων μέσα και γύρω από την περιοχή θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα και θα επηρεάσει την ιστορική τουριστική περιοχή καθ 'όλη την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό το γεγονός θα είναι μια τεράστια ταλαιπωρία για όσους μένουν ή περνάνε από αυτές τις περιοχές, αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο βλέπει τις δυσκολίες ως μια μικρή θυσία για το γενικότερο καλό. Όπως έχουμε ξαναπεί, κάθε ισπανική πόλη που έχει επιλεγεί για τα γυρίσματα του Game of Thrones θα έχει αυξημένη τουριστική κίνηση για τα επόμενα χρόνια.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.