Καινούργια σκηνικά στην πόλη του Cáceres (PICS)


Νέα από το Caceres

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Με τα γυρίσματα στο Los Barruecos να πλησιάζουν στο τέλος τους, η παραγωγή του GoT ετοιμάζεται να κάνει μια τελευταία στάση στην πόλη του Caceres. Τα γυρίσματα εκεί θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Σε αντίθεση με τους κομπάρσους στο Los Barruecos, αυτοί που θα συμμετάσχουν στα γυρίσματα μέσα στην πόλη δεν θα χρειαστούν στρατιωτική εκπαίδευση. Δεν ξέρουμε τι θα περιλαμβάνουν αυτά τα γυρίσματα, αλλά προφανώς δεν θα είναι μάχη. Ήδη έχουμε τις πρώτες εικόνες από την προετοιμασία των σκηνικών.

Όπως βλέπετε η ομάδα προετοιμασίας κάνει μαγικά με τον χώρο, εξαφανίζει αγάλματα και εμφανίζει συντριβάνια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η πόλη του Caceres θα χρησιμοποιηθεί για το King's Landing και οι φωτογραφίες που έχουμε το επιβεβαιώνουν.

Αν και υπάρχει μια αμφιβολία ότι αυτά τα σκηνικά είναι για το GoT, καθώς μία άλλη σειρά το Still Star-Crossed του ABC κάνει γυρίσματα στην πόλη. Αυτό όμως έχει διαψευσθεί από έναν χρήστη του Twitter ο οποίος ανέβασε την εξής φωτογραφία από την περιοχή, όπου δείχνει το όνομα της σειράς να αναφέρεται πάνω στα σκηνικά.


Τώρα το μόνο που μένει να μάθουμε είναι τι σκηνή θα γυριστεί. Αν και είναι δύσκολο να υποθέσουμε τι θα παιχτεί, ένα στοιχείο που ήρθε κατευθείαν από τα στόματα των παραγωγών David Benioff και Weiss μπορεί να μας οδηγήσει κάπου. Οι ίδιοι πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 7ης σεζόν ανέφεραν μία σκηνή, η οποία θα ξεκινούσε από την αίθουσα του θρόνου και θα κατέληγε σε μία μεγάλη παρέλαση στους δρόμους του King's Landing.

Η παραγωγή θα χρησιμοποιήσει αρκετά μέρη της πόλης συμπεριλαμβανόμενου της Piazza Santa Maria, την Plaza de los Golfines και την Plaza de las Veletas για τα γυρίσματα αυτά, οπότε είναι πιθανόν να είναι αυτή η σκηνή με την παρέλαση.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.