Ο Conor McGregor τελικά θα ενταχθεί στην 7η σεζόν


Τρομερή επιλογή για την σειρά

Πρόσφατα ξεκίνησε μία φήμη που έλεγε, ότι ο σταρ του UFC Conor McGregor θα ενταχθεί στο καστ του GoT. Το αφεντικό της διοργάνωσης Dana White επιβεβαίωσε αυτήν την φήμη κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης του με την FOX Sports Live. Η ερώτηση και η απάντηση βρίσκονται στο 4.30 του βίντεο.


 Άρα ο πρωταθλητής του UFC και αδιαφιλονίκητα ο πιο διάσημος μαχητής διαφόρων πολεμικών
τεχνών θα κάνει την εμφάνιση του στην σειρά. Ποιόν θα παίζει όμως, αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Σύμφωνα με μια πηγή του Watchers on the Wall, ο πρωταθλητής θα αποτελέσει έναν από το πλήρωμα της Σιωπής, το πλοίο του Γιούρον Γκρέυτζου. Όσοι δεν ξέρετε γιατί το πλοίο ονομάζετε Σιωπή επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω. Το όνομα του πλοίου είναι Σιωπή, γιατί ο Γιούρον έχει κόψει προσωπικά τις γλώσσες όλου του πληρώματος του. Νομίζω πως αυτό είχε αναφερθεί στην συζήτηση μεταξύ Μπέιλον και Γιούρον στην 6η σεζόν. Τώρα δεν ξέρουμε αν ο Conor θα πρέπει να μείνει με το στόμα κλειστό για αυτήν του την εμφάνιση στην σειρά.

Οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss τυγχάνουν οπαδοί του UFC και μάλιστα είχαν αναφέρει, ότι η σεζόν 7 θα είναι μικρότερη από ότι οι άλλες σε μία εκπομπή της διοργάνωσης. Πάντως ο McGregor είναι σε διάλειμμα αυτήν την στιγμή, οπότε έχει χρόνο για γυρίσματα είτε είναι για μια σκηνή είτε σκοπεύουν να του δώσουν σημαντικό ρόλο. Επίσης η Ιρλανδική του προφορά θα τον βοηθήσει να ταιριάξει καλά με τα υπόλοιπα μέρη του κάστ, που στην πλειοψηφία τους είναι Ευρωπαίοι.


Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι το γεγονός ότι θα δούμε την Σιωπή με το μουγκό πλήρωμα τους και τον μοχθηρό καπετάνιο τους. Σύμφωνα με αυτά ο Γιούρον θα είναι πιο σημαντικός στην 7η σεζόν και αν έχει και τον McGregor στο πλήρωμα ποιος τον πιάνει.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.