Ο Finn Jones μιλάει για την φυλάκιση του Loras
Ο Finn Jones (Λόρας Ταιρέλ) μπορεί να μην είναι πια μέλος της σειράς, αλλά ήταν παρών στο συνέδριο του HBO στο Σικάγο, στο οποίο παρευρέθηκε εκπρόσωπος του Vulture και του Winter is Coming. Οι δύο αντιπρόσωποι των σελίδων έκαναν κάποιες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στον ηθοποιό, που αξίζει να τις συζητήσουμε.

Για την σκηνή, όπου του χαράζουν το μέτωπο είπε τα εξής: "Έκαναν ένα προσθετικό στο μέτωπο μου, που ήταν σαν μια σκληρή επιφάνεια, η οποία είχε ήδη αίμα μέσα της. Ο Eugene Simon (Λάνσελ Λάννιστερ) το μόνο που είχε να κάνει ήταν να βρει το σωστό σημείο της επιφάνειας για να ξεκινήσει να χαράζει. Το ωραίο ήταν ότι μπορούσε να κάνει μία τρύπα/πληγή σε αυτήν την επιφάνεια, αλλά όταν έβγαζε το μαχαίρι από εκεί η επιφάνεια ερχόταν πάλι στο αρχικό της σχήμα χωρίς κανένα σημάδι. Είναι φανταστικό το πόση δουλειά γίνεται για μια τόσο μικρή σκηνή και το πόσο λεπτομέρεια παίζεται".


Ο ηθοποιός επίσης ρωτήθηκε για το τι απέγινε ο εραστής του στην σειρά μετά την δίκη του. Να θυμηθούμε ότι ο Λόρας κρίθηκε ένοχος λόγω της μαρτυρίας του Όλιβαρ (ο εραστής). Ο Finn απάντησε λέγοντας, ότι δεν πιστεύει πως ο πρώην εραστής του και εργαλείο του Μικροδάκτυλου κατάφερε να επιζήσει μετά από την δίκη και μάλιστα δήλωσε ότι παίζει να βρήκε τον θάνατο πριν καν από την δίκη της Σέρσει.


Ο ηθοποιός μίλησε για την ήττα του στην δίκη του και γιατί κατέληξε έτσι όπως κατέληξε.

"Οι περισσότεροι είπαν ότι ο χαρακτήρας μου δείλιασε και δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του ενώ υποτίθεται πως ήταν μαχητής και όλα αυτά. Η σειρά δεν έδειξε τα βασανιστήρια του Λόρας, ώστε να καταλάβουν τι πέρασε, οπότε είναι λογικό να μην νιώθεις εμπάθεια για έναν τέτοιο χαρακτήρα. Άμα μπει όμως κάποιος στο μυαλό του και καταλάβει τι περνούσε μέσα σε εκείνα τα μπουντρούμια, στα οποία καταχράστηκε και πιθανώς βασανίστηκε, τότε θα καταλάβαινε το τι πέρασε. Πιστεύω ότι πέρασε ένα βασανιστήριο επίπεδο Θήον εκεί κάτω. Η θέληση του, η δύναμη του και το σώμα του έσπασαν και τον έφτασαν σε σημείο τόσο απελπιστικό που θα έκανε τα πάντα για σωθεί. Και τα λόγια που είπε ο Λόρας στο Σεπτ δεν ήταν καν δικά του, του δόθηκαν από τα Σπουργίτια".


Θα ήταν πολύ ενδιαφέρων να εξετάσουμε το ενδεχόμενο επιβίωσης του Λόρας. Ας πούμε ότι η Σέρσει δεν ανατινάζει το Σεπτ και ο Λόρας δεν πεθαίνει ή έστω ότι με κάποιο τρόπο δεν βρίσκεται στο Σεπτ για να ανατιναχθεί. Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας του θα είχε πάρει μια πολύ σκοτεινή στροφή. Το μόνο που θα ένιωθε θα ήταν θυμός, αγανάκτηση και μία έντονη επιθυμία για εκδίκηση. Θα στρεφόταν ενάντια σε όλους αυτούς που τον αδίκησαν και θα σκότωνε πολύ κόσμο, κυρίως Σπουργίτια και Λάννιστερ. Μην ξεχνάτε ότι ήταν πολύ καλός πολεμιστής, αλλά ότι τον έκανε ευγενή και υπερήφανο τώρα δεν θα υπήρχε οπότε θα έπαιρνε την σκοτεινή στροφή και θα γινόταν πολύ κακός.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που τον ξέκανε η σειρά: "Έρχεται η Νταινέρυς οπότε πρέπει να σκοτώσουμε χαρακτήρες για να μην εμπλακούν στην πορεία της. Τι θα κάνουμε, πως θα τους σκοτώσουμε, ας ανατινάξουμε το Σεπτ με όλους αυτούς μέσα. Ήταν πολύ ωραία ιδέα και ο τρόπος που μας σκότωσαν μου άρεσε πολύ".


Τέλος ο ηθοποιός μίλησε για το πως θα ήθελε ο ίδιος να τελειώσει η σειρά:

"Πιστεύω ότι η ομάδα φωτιά και η ομάδα πάγος πρέπει να εμπλακούν σε έναν μεγάλο πόλεμο, ο οποίος θα καταστρέψει τους ίδιους τους εαυτούς τους. Θα υπάρχει χάος, καταστροφή και γενική αναρχία. Μέσα από αυτόν τον πόλεμο του χειμώνα, όμως, πιστεύω να αναδειχθεί η ειρήνη της άνοιξης και η εξουσία θα δοθεί πίσω στους αδύναμους. Ο Σιδερένιος Θρόνος σαν ιδέα και σαν σώμα θα πάψει να υπάρχει και θα δημιουργηθεί ένα συμβούλιο, το οποίο θα αναλάβει να δώσει πίσω τις εξουσίες. Το Γουέστερος θα γίνει πιο δημοκρατικό και δίκαιο".

Ο Finn Jones θα μας λείψει πάντως από την σειρά αλλά μπορούμε να τον απολαύσουμε στον ρόλο του Iron Fist της Marvel, η οποία θα προβληθεί στο Netflix. Του ευχόμαστε τα καλύτερα.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.