Το καστ και τα μέλη του GoT αποχαιρετούν τον Peter Vaughan


Το τελευταίο αντίο στον Peter Vaughan


Ο Peter Vaughan έπαιξε τον Μέιστερ Έιμον για τέσσερις σεζόν στο Game of Thrones, ο οποίος πέθανε νωρίτερα αυτήν την βδομάδα στην ηλικία των 93 χρόνων. Από τότε μέλη του καστ και της παραγωγής σπεύδουν να προσφωνήσουν τα συλλυπητήρια τους.


Ο Miguel Sapochnik, ο οποίος σκηνοθέτησε το 9ο και 10ο επεισόδιο της 6ης σεζόν (Battle of the Bastards και Winds of Winter), καθώς και το 7ο επεισόδιο της 5ης σεζόν, (The Gift) στο οποίο πέθανε και ο χαρακτήρας του ηθοποιού.


Ο Bryan Cogman, σεναριογράφος στην σειρά, ο οποίος είναι υπεύθυνος για πολλά επεισόδια στα οποία σημαντικό ρόλο έπαιζε ο Μέιστερ Έιμον, όπως το 5ο επεισόδιο της 5ης σεζόν (Kill the Boy).


 Η Lena Heady (Σέρσει Λάννιστερ), η οποία μπορεί να μην είχε γυρίσει ποτέ σκηνή μαζί με τον Peter και γενικώς οι χαρακτήρες τους να μην είχαν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους, αλλά πίσω από τις κάμερες οι δύο ηθοποιοί είχαν σχέσεις φιλίας και σεβασμού.


Ο Owen Teale (Άλισερ Θόρν), που συνεργάστηκε άμεσα με τον ηθοποιό στην σειρά. Μιλώντας για το συνάδελφο του στο ITV News είπε τα εξής:

"Ο Peter ήταν ένας άνθρωπος που με ενέπνευσε και πολλούς άλλους νομίζω. Ήταν ένας ευγενής γίγαντας, πραγματικά ήταν. Καθώς μιλάω για αυτόν, μου λείπει πολύ. Και οι αναμνήσεις που έχω τις διατηρώ".


  Ο John Bradley (Σάμγουελ Τάρλυ), που επίσης συνεργάστηκε στενά με τον ηθοποιό είπε τα εξής:

"Ο ενθουσιασμός του, το πάθος του και η ευγένεια του ήταν αντάξια της δύναμης και ακρίβειας που έβγαζε στις εκτελέσεις του. Μπορούσε να σε ταράξει και να σε μαγέψει. Μου έμαθε τόσα πολλά και ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί του".

Με μία καριέρα υποκριτικής που έφτανε τα 75 χρόνια ο Peter σίγουρα θεωρείται γίγαντας. Ο σταρ του Doctor Who, Christopher Eccleston ο οποίος υποδυόταν τον γιο του ηθοποιού στην σειρά Our Friends in the World του BBC εξέφρασε επίσης την γνώμη του.

"Πρέπει να θυμηθείτε ότι στην σειρά ήμασταν εγώ ο Daniel Craig, Gina McKee, Mark Strong όλοι στην αρχή της καριέρας μας με πολλή ενέργεια και πολλές απόψεις αλλά ο Peter Vaughan ξεχώριζε μεταξύ μας λόγω της έντονης παρουσίας του".

Ο Dick Clement, που δούλεψε με τον ηθοποιό ως συγγραφέας στο Porridge επαινούσε τον ηθοποιό για το ταλέντο του. Συγκεκριμένα είπε πως ο ηθοποιός είχε αυτήν την ικανότητα να σε τρομάζει και να σε κάνει να γελάς την ίδια στιγμή, πράγμα δύσκολο για να πετύχεις.


Επίσης είπε τα εξής για τον ηθοποιό: "Αν δουλεύεις ακόμη στα 90 σου, όπως έκανε και ο ίδιος, μπορείς να χαίρεσαι για το γεγονός μιας μακροχρόνιας και ευτυχισμένης ζωής. Πιστεύω ότι ήταν τέλειος ηθοποιός και νιώθω πολύ τυχερός που δούλεψα μαζί του".

Φυσικά πολλοί φαν έσπευσαν να αποχαιρετίσουν και αυτοί τον μεγάλο ηθοποιό.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.