Η Sophie Turner μιλάει για το μέλλον της Sansa


Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Σάνσα Σταρκ?


Η αναμονή για την πρεμιέρα της 7ης σεζόν είναι μεγάλη, αλλά οι φαν έχουν πολλά να συζητήσουν μέχρι να γίνει αυτό. Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που συζητιούνται εκεί έξω είναι το μέλλον της Σάνσα στην σειρά. Θέλει να γίνει βασίλισσα του Βορρά, θα συμμαχήσει με τον Μικροδάχτυλο, θα προδώσει τον Τζον Σνόου και πολλές άλλες τέτοιες θεωρίες παίζονται. Η Sophie Turner, που υποδύεται την Σάνσα έκατσε πρόσφατα με το Vulture και μίλησε για το τι θα ακολουθήσει για τον χαρακτήρα της.

"Στο τέλος της 6ης σεζόν η Σάνσα πήρε για πρώτη φορά μια γεύση εξουσίας, η πρώτη πραγματική της φορά. Ένοιωθε πως το άξιζε, επειδή έκανε τόσα για τον Τζον και τον ίδιο τον Βορρά, αλλά δεν αναγνωρίστηκε η συμμετοχή της στην νίκη, οπότε με το που γεύτηκε την εξουσία κατευθείαν της την πήραν από τα χέρια. Δεν της αποδόθηκε ο σεβασμός που δικαιωματικά της άξιζε, λόγω της κυριαρχίας των αντρών στην κοινωνία της και έτσι επισκιάστηκε από τον Τζον. Θα ήταν καλό για την ίδια να ακουστεί από τον θετό αδερφό της και να της δώσουν τα εύσημα που νοιώθει, ότι της ανήκουν."


Το Γουέστερος όντως είναι ένας κόσμος με την πατριαρχία να παίζει σημαντικό ρόλο, όπως έχουν μάθει η Σάνσα, η Σέρσει, η Μπρίεν και η Νταινέρυς. Όλες αυτές πρέπει να λερώσουν τα χέρια τους ώστε να αποδείξουν, πως οι γυναίκες δεν είναι ανίκανες και μπορούν να κάνουν πολλά και μεγάλα. Η Σάνσα στην 6η σεζόν έδειξε αρκετό δυναμισμό και θέληση για να πετύχει αυτά που θέλει. Επίσης είδαμε και λίγο κακία να της βγαίνει, συγκεκριμένα στην σκηνή του θανάτου του Ράμσει Μπόλτον. Τον αφήνει σκοπίμως στα σκυλιά και ενώ τον κατασπαράζουν, αυτή σκάει ένα περίεργο χαμόγελο και έδειχνε όντως να το απολαμβάνει. Η ηθοποιός απάντησε για την συμπεριφορά αυτή.

"Αναρωτιέστε αν είναι ένα χαμόγελο, επειδή ο Ράμσει ήταν το πρώτο της θύμα ή επειδή επιτέλους βγήκε από την ζωή της ή ακόμη επειδή της άρεσε. Αν το απόλαυσε ουσιαστικά. Αυτήν την στιγμή νιώθει πιο δυνατή από ποτέ και είναι ενδιαφέρον να δούμε το πως θα εξελιχθεί αυτή η αίσθηση της δύναμης."

Η Σάνσα εκδικήθηκε για την οικογένεια της και για τις κακουχίες που πέρασε η ίδια στα χέρια των Μπόλτον, ενώ η αδερφή της, η Άρυα πήρα παρόμοια εκδίκηση δολοφονώντας τον Γουόλντερ Φρέυ. Ποιος έμεινε τώρα που πρέπει να πληρώσει για εγκλήματα ενάντια των Σταρκ. Οι Λάννιστερ και συγκεκριμένα η Σέρσει σίγουρα, αλλά μετά από αυτούς επόμενος θα ήταν ο Πήτερ Μπέιλις (Μικροδάχτυλος), ο οποίος πρόδωσε τους Σταρκ από την 1η σεζόν και εκμεταλλεύτηκε πολιτικά την Σάνσα. Η σχέση μεταξύ Πήτερ και Σάνσα, όμως αυτήν την στιγμή είναι λίγο περίπλοκη. Η ηθοποιός είπε τα εξής για αυτήν την σχέση:

"Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον Μικροδάχτυλο. Έχει πάντως μία εξουσία επάνω του, ειδικά αφού την πούλησε στους Μπόλτον και τον αντιμετώπισε για αυτό, οπότε της χρωστάει πολλά. Ο ίδιος ξέρει ότι πρέπει να τα πάει καλά μαζί της και να την υπακούει, επειδή γνωρίζει πολλά για αυτόν, που αν γίνονταν γνωστά θα καταστρεφόταν. Το θέμα είναι αν θα την ακούσει κανείς."


Η Σάνσα ξέρει πολλές πράξεις του Πήτερ και δεν έχει μιλήσει σε κανέναν για αυτές. Ξέρει ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος για την δολοφονία του Τζόφρευ και της Λάιζα Άρρυν. Τέτοια γεγονότα ενοχοποιούν εύκολα. Αυτή όμως έχει μάθει να κρατάει το στόμα της κλειστό και να μην λέει τα συναισθήματα της παραέξω, έτσι έχει επιζήσει σε όλη την σειρά. Με τον Τζόφρευ π.χ. δεν μίλησε για τα πιστεύω της ακόμα και όταν εξευτελιζόταν δημοσίως, επειδή ήξερε ότι έστω και μία λέξη εναντίον του θα της κόστιζε ακριβά. Τώρα που δεν έχει άλλους να την καταπιέζουν, τι θα κάνει.


Η ηθοποιός μίλησε επίσης για το τέλος της σειράς και είπε πως η ίδια και οι συνάδελφοι της νοιώθουν πως πλησιάζει, ειδικά καθώς πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της 7ης σεζόν.

"Είναι σίγουρα συναισθηματικό. Νοιώθουμε πραγματικά πως όλα φτάνουν στο τέλος τους. Κάνουμε συζητήσεις μεταξύ μας για το τι θα κάνουμε, ας πούμε την τελευταία μας μέρα στο σετ. Όλα φαίνονται αληθινά τώρα που κοντεύουμε στο τέλος. Είναι σχετικά ήσυχα στο σετ και εμείς προσπαθούμε να περάσουμε όσα καλύτερα γίνετε, να απολαύσουμε αυτές τις στιγμές."

Φαίνεται πως τα μέλη της σειράς θα μείνουν φίλοι για μια ζωή. Κάποιοι σφράγισαν αυτήν την φιλία με μελάνι. Η Sophie Turner (Σάνσα Σταρκ) και η Maisie Williams (Άρυα Σταρκ) έκαναν παρόμοια τατουάζ για να επιδείξουν την σχέση τους. Η Maisie μάλιστα είπε πως το σχέδιο για όσους επιζήσουν και την όγδοη σεζόν θα είναι παρόμοια τατουάζ, αν και η ίδια δεν ξέρει αν θα επιζήσει ως τότε.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.