Συζητήσεις για spin-off του Game of Thrones


Τελικά θα δούμε ή όχι spin-off ?Με δύο ακόμη σεζόν να απομένουν το GoT πλησιάζει στο τέλος του, αλλά τα αφεντικά του HBO προσπαθούν να αποφασίσουν σε τι μονοπάτι θα βαδίσουν μετά το τέλος της σειράς. Αν και οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και D.B. Weiss έχουν μείνει σχετικά σιωπηλοί για αυτό το ζήτημα, ο πρόεδρος του καναλιού Richard Plepner δεν δίστασε να πει ότι η πιθανότητα spin-off είναι πολύ μεγάλη.

Συγκεκριμένα είπε: "Μπορεί να υπάρχει κάποια καινούργια εκδοχή, η οποία θα ήταν ενθουσιώδης. Φυσικά δεν έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο από τους παραγωγούς. Αυτήν την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο να τελειώσουμε την σειρά με τον ενθουσιασμό που όλοι περιμένουν. Θα κάνουμε αυτό και παράλληλα θα αναλύσουμε κάθε πιθανή ιδέα για την συνέχεια".

Σίγουρα δεν θα ήταν καλό για να το κανάλι να αφήσει αυτήν την ιδιοκτησία, καθώς η σειρά βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην ακμή της και αποτελεί μία από τις καλύτερες και δημοφιλέστερες σειρές στην τηλεόραση.


Μια μικρή αναφορά στην υποψηφιότητα του GoT στις χρυσές σφαίρες για καλύτερη δραματική σειρά μαζί με το επίσης HBO Westworld και το Stranger Things του Netflix.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.