Χωρίς κανένα βραβείο στις Χρυσές Σφαίρες το Game Of Thrones! (PICS)

Το Game of Thrones έχασε την Χρυσή Σφαίρα για το καλύτερο δράμα από το The CrownΛοιπόν,η 6η σεζόν του Game of Thrones ήταν υποψήφια για το μεγαλύτερου κύρους βραβείο της τηλεόρασης στα χθεσινά 74α ετήσια Golden Globes :το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς το οποίο και έχασε από το The Crown του Netflix.

Αυτές ήταν οι υποψηφιότητες:

The Crown (Netflix)

Game Of Thrones (HBO)

Stranger Things (Netflix)

This Is Us (NBC)

Westworld (HBO)

Το Game of Thrones ήταν υποψήφιο για το Golden Globe σε αυτήν την κατηγορία μετά την 1η του σεζόν. Μετά υπήρξε διακοπή για 2 χρόνια και από την 4η σεζόν και μετά είναι υποψήφια κάθε σεζόν. Ποτέ δεν κέρδισε. Μετά από υπομονή αρκετών ετών, τα Emmys έδωσαν στο Game of Thrones το βραβείο του καλύτερου δράματος για την 5η και 6η σεζόν.Όχι όμως και στα Golden Globes.


Η σειρά έχει ακόμα 2 ευκαιρίες να κερδίσει το Golden Globe του καλύτερου δράματος μετά την 7η και 8η σεζόν.Η Lena Headey έχασε το Golden Globe της καλύτερης συμπληρωματικής ηθοποιού από την Olivia Colman


Η Lena Headey ήταν υποψήφια για ένα Golden Globe στην κατηγορία της ερμηνείας από ηθοποιό σε μικρή σε διάρκεια σειρά για την τηλεόραση.Δεν κέρδισε.Μέχρι στιγμής, τα Golden Globe δεν έχουν εκραγεί, άρα αυτό είναι καλό.Η Headey είχε σκληρό ανταγωνισμό για το βραβείο:

Olivia Colman – The Night Manager

Lena Headey – Game Of Thrones

Chrissy Metz – This Is Us

Mandy Moore – This Is Us

Thandie Newton – Westworld

Στο τέλος, τα Golden Globes πήγαν στην Olivia Colman του The Night Manager, μια Βρετανική σειρά βασισμένη σε ένα βιβλίο από τον συγγραφέα John le Carré.Η AMC επέλεξε την σειρά για μετάδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο.Το The Night Manager είχε μια απρόσμενα καλή νύχτα-ο Hugh Laurie, ο οποίος υποδύεται τον πωλητή όπλων Richard Onslow Roper, κέρδισε το Golden Globe για τον καλύτερο συμπληρωματικό ηθοποιό σε σειρά,μίνι σειρά ή τηλεταινία.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Headey ήταν υποψήφια για ένα Golden Globe. Στην πραγματικότητα, ο μόνος ηθοποιός από την σείρα που ήταν υποψήφιος, εκτός από την ίδια, ήταν ο Peter Dinklage, που ήταν υποψήφιος στην κατηγορία του Laurie,για την δουλειά που έκανε στην 1η σεζόν του Game of Thrones. Εκείνος κέρδισε.

Με κάθε αξιολόγηση,η Hadey τα πήγε πολύ καλά πάντως. Ίσως το πάρει σπίτι της στο μέλλον. Τo Game of Thrones θα πληρεί τις προϋποθέσεις ύστερα από την 7η και την 8η.Αν και δεν κατάφερε η σειρά να κερδίσει κάποιο βραβείο οι παρουσίες κάποιων από τους ηθοποιούς ήταν φαντασμαγορικές!


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Game of Thrones Insider (@gotinsider) στις

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Game of Thrones Insider (@gotinsider) στις


Εμείς μόνο ένα έχουμε να πούμε για την ήττα του Game Of Thrones!!!

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.