Τρία πρώην μέλη του Game Of Thrones στην νέα σειρά Taboo με τον Tom Hardy

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του καναλιού FX με τίτλο Taboo έκανε πρεμιέρα και βρίσκετε ήδη στο 3ο επεισόδιο.Η ιστορία της σειράς λαμβάνει χώρα στο 1813 και ακολουθεί τον James Keziah Delaney, έναν μοναχικό τυχοδιώκτη που επιστρέφει από την Αφρική με 14 περιβόητα διαμάντια, αναζητώντας την εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Αρνούμενος να πουλήσει την οικογενειακή επιχείρηση στην εταιρεία East India, ο James αποφασίζει να «στήσει» την δική του εμπορική αυτοκρατορία, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο μαχόμενα έθνη, την Βρετανία και την Αμερική.

Μεγάλο ''χαρτί'' της σειράς είναι ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός Τομ Χάρντι όπου έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 
Σε αυτή την Βρετανική παραγωγή που ακούει στο όνομα Taboo ''συναντήσαμε'' και τρεις γνώριμους στους fans του Game Of Thrones ηθοποιούς. Πρόκειται για τους Oona Chaplin που την γνωρίσαμε ως Talisa στο πλευρό του Robb Stark και είδαμε τον θάνατό της στον σοκαριστικό ''Κόκκινο Γάμο''...

(Game Of Thrones)(Taboo)


τον Roger Ashton-Griffiths που γνωρίσαμε ως Mace Tyrell και είδαμε τον θάνατό του στο 10ο επεισόδιο του 6ου κύκλου...


(Game Of Thrones)

(Taboo)


και τέλος τον μοναδικό Jonathan Pryce που γνωρίσαμε ως High Sparrow και είδαμε τον θάνατό του στο ίδιο επεισόδιο με τον Mace Tyrell.
(Game Of Thrones)(Taboo)

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.