Σπόιλερ : Εικονογράφηση της 7η σεζόν επιβεβαιώνει το φινάλε;!

Εικονογραφήσεις από 7η σεζόν ίσως αποκαλύπτουν το φινάλε της.

Συνεχίζοντας με τον καταιγισμό σπόιλερ, 2 ακόμη φωτογραφίες, αυτή τη φορά από εικονογραφήσεις φουντώνουν τα σχόλια για μια μεγάλη σκηνή στο φινάλε της σεζόν. Αυτές οι δυο εικόνες δείχνουν χαρακτήρες στα ερείπια του Dragonpit.

Συγκεκριμένα στην πρώτη φώτο φαίνονται οι Τύριον, Μπρον, ένας στρατιώτης Λάννιστερ στο βάθος και μια φιγούρα από πίσω - πιθανολογείται για τον Τζον. Θυμηθείτε τις αποκαλύψεις για τη συνάντηση στο Dragonpit με τον Τζον να φέρνει έναν wight ως απόδειξη της μεγάλης απειλής. Στο βάθος της φώτο και μέσα από την πύλη φαίνεται μια εξέδρα με δύο θρόνους(;) /θέσεις.

Η δεύτερη φώτο είναι κοντινό στην κάτω δεξιά γωνία της εικονογράφησης με τίτλο “Game of Thrones 7. Είσοδος στο Dragonpit”.

Οι εικόνες σε συνδυασμό με τα νέα των γυρισμάτων στην τοποθεσία Ιtalica για τις σκηνές στο Dragonpit δίνουν μια ιδέα για το φινάλε της σεζόν.

Υ.Γ. Το Dragonpit είναι ερείπια ενός μεγάλου θόλου που κάποτε στέγαζε τους δράκους των Ταργκάρυεν και φτιάχτηκε από τον Maegor the Cruel στο λόφο της Rhaenys στο Κινγκς Λάντινγκ. Πριν φτιαχτεί εκεί η τεράστια φωλιά δράκων υπήρχε το Σεπτ της Μνήμης. Κατά τη διάρκεια του Χορού των Δράκων (εμφύλιος των Ταργκάρυεν) το Dragonpit καταστράφηκε όταν χιλιάδες πεινασμένοι άνθρωποι οδηγούμενοι από τρέλα εισέβαλαν για να σκοτώσουν τους δράκους.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.