Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Game of Thrones


Τα γυρίσματα για την 7η σεζόν του Game of Thrones φαίνεται ότι ολοκληρώθηκαν στην Ισλανδία, συνεχίζονται όμως και αυτή την εβδομάδα στο Belfast της Ιρλανδίας.

Τις προηγούμενες μέρες επιβεβαιώθηκε η παρουσία του Kit Haringhton και άλλων ηθοποιών στα γυρίσματα.
Φωτογραφίες, όμως, που ανέβηκαν στο twitter, μας δείχνουν ότι εκτός από την γνωστή σκηνή στον Βορρά και μια ακόμα γυρίζεται αυτές τις ημέρες.


Η περιγραφή της πρώτης φωτογραφίας μιλάει για άλογα, καπνό και όπλα Ντοθράκι, αλλά και την απουσία γνωστών ηθοποιών κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Επίσης στην φωτογραφία διακρίνεται πράσινη οθόνη που χρησιμοποιείται για να προστεθούν μετά οπτικά εφέ.

Η δεύτερη φωτογραφία φαίνεται να έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον καθώς σε αυτήν βλέπουμε μια τεράστια κατασκευή, καλυμμένη με το γνωστό πράσινο χρώμα και με υποδοχές για ανάβαση. Πρόκειται για δράκο και αν ναι ποιος θα ανέβει πάνω του?

Μπορεί το γύρισμα να έχει να κάνει με κάποια μάχη των Ντοθράκι? Τι μπορεί να είναι τα οπτικά εφέ που θα προστεθούν? Όποια και να είναι η απάντηση το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια ακόμα σκηνή που θα εντυπωσιάσει την επόμενη σεζόν.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.