Ο Aidan Giilen μιλάει για την φήμη του Littlefinger ως σύμβολο του σεξ


Στην διάρκεια των 6 σεζόν, το Game of Thrones κέρδισε την φήμη των περίπλοκων πλοκών, καλοσχηματισμένων χαρακτήρων, του εκπληκτικού μουσικού του κομματιού και των θεαματικών ειδικών εφέ. Αλλά επίσης θεωρείται από τους φαν πως πρόκειται για μια σειρά που ''άνθρωποι κάνουν σεξ και δολοφονούνται.''


Εκτός από τις δολοφονίες, δεν αποτελεί έκπληξη πως οι φαν έχουν ''καψουρευτεί'' ηθοποιούς της σειράς. Ελάχιστοι μπορούν να παρακολουθούν τον Kit Harrington δίχως να κρατάνε μια θέση στην καρδία τους για τον Jon. Απλά ρωτήστε τους wildlings, ανάμεσα στους οποίους καλλιέργησε την φήμη του ''Jon Snow το ωραίο κοράκι.''

Βέβαια, δεν μπορούν όλοι οι χαρακτήρες να εμπνεύσουν μια βαθμολογία της τάξεως των 10/10. Σκεφτείτε τον Craster, τον Alliser Thorne και τον Ramsay Bolton (η προσωπικότητα του είναι αυτή που δημιουργεί το πρόβλημα). Αλλά όλοι έχουν τις προτιμήσεις τους, όσο παράξενες κι'αν φαίνονται. Πάρτε για παράδειγμα τον Petyr ''Littlefinger'' Baelish (Aidan Gillen), ο οποίος σε συνέντευξη του στο set της ταινίας King Arthur: Legend of the Sword μίλησε για το αν όντως έχει γίνει ο χαρακτήρας του σύμβολο του σεξ.


Λοιπόν, μένω λίγο έκπληκτος από αυτό γιατί δεν δεν το γνώριζα. Δεν ξέρω, είναι ενδιαφέρον καθώς υπάρχουν κάποιες πτυχές στην ιστορία που είναι δυσάρεστες ή μπορείς να τις δεις με αυτόν τον τρόπο και η σχέση του Littlefinger με την Sansa Stark είναι κάπως ανορθόδοξη, χωρίς εγώ να προσπαθώ να προσθέσω όσο περισσότερη ζεστασιά μέσα και απλά βγαίνει έτσι όπως βγαίνει. Παρόλ'αυτά δεν γνωρίζω πως έχω γίνει σύμβολο του σεξ.
Σχετικά με το King Arthur, ο Gillen υποδύεται έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Goose Fat Bill, έναν τοξότη που είναι στην υπηρεσία του βασιλιά Arthur. Σαν το Game of Thrones, αυτή η ταινία έχει ένα μεσαιωνικό περιβάλλον, αν και ο χαρακτήρας του Gillen δεν μοιάζει πολύ στου Littlefinger.
Ναι, έχω παίξει κάποιους ρόλους κακών, και αυτός εδώ δεν είναι τέτοιος. Είμαστε στην λάθος πλευρά του νόμου, αλλά στην πλευρά του καλού και θα αντισταθούμε σε έναν μοχθηρό βασιλιά, ανατρέποντας τον.
Άρα είναι μια ταινία για την Αδελφότητα Χωρίς Λάβαρα...

Ο Gillan αποδέχτηκε όντως πως το Game of Thrones ίσως έχει βοηθήσει στο να δημιουργούνται ταινίες σαν το King Arthur.
Δεν αμφιβάλλω πως η δημοφιλία του Game of Thrones, για παράδειγμα, κάνει αυτές τις ταινίες πιο εύκολα να παραχθούν και πιο αξιόπιστες. Ακόμα, όμως, πρέπει να είναι καλή, να το κάνει απολαυστικό για τους ανθρώπους που θα την δουν. Πιστεύω όλοι, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, ακόμα κι'αν γνωρίζαμε πως το Game of Thrones ήταν καλό, μείναμε έκπληκτοι στο πόσο τεράστιο έγινε, που είναι τεράστιο και στον υπόλοιπο κόσμο. Παρόλ'αυτά, δεν θα πρέπει να είναι έκπληξη καθώς είναι σχεδόν παγκόσμιο και μπορεί να γίνει αντιληπτό από παντού.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.