Οι παραγωγοί D&D δεν θα εμπλακούν σε sequel / prequel του GoT


Όπως αναφέραμε προ τριημέρου (δείτε εδώ) έγιναν μερικές αποκαλύψεις στο πάνελ του GoT στο SXSW.

Ίσως το πιο σημαντικό νέο αφορούσε την 8η σεζόν και τα 6 επεισόδια που θα την απαρτίσουν. Εκτός από αυτό όμως το πάνελ είχε ενδιαφέρουσα κουβέντα σε ότι αφορούσε πέρα από την 7η σεζόν, για την οποία άλλωστε δεν μπορούσαν να κάνουν αποκαλύψεις.

Οι παραγωγοί, σκηνοθέτες και σεναριογράφοι της σειράς, David Benioff και Dan Weiss, δήλωσαν ότι ένα σπινόφ ή σίκουελ (ή πρίκουελ) της σειράς είναι πιθανό αλλά πέραν του ότι διασκεδάζουν στη μεταξύ τους συνεργασία δεν πρόκειται να ασχοληθούν σε ένα νέο πρότζεκτ. Πιστεύουν άλλωστε πως το καλύτερο είναι η είσοδος «νέου αίματος» το οποίο θα φέρει νέα, φρέσκια οπτική.

Σε συνεντεύξεις του παρελθόντος από υπεύθυνους του HBO έχει δηλωθεί η επιθυμία (χωρίς ακριβές πλάνο) για συνέχεια του GoT και την εμπλοκή της ομάδας των D&D που έχουν δώσει ψυχή τε και σώματι. Δεν είναι όμως καθόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως εδώ και 7 χρόνια περνούν το μισό χρόνο μακριά από τις οικογένειες τους και τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν ως δημιουργοί δουλεύοντας για περισσότερα χρόνια στο ίδιο πρότζεκτ. Εκτός κι αν συμφωνήσουν σ’ ένα συμβουλευτικό ρόλο.


Το κανάλι έχει κερδίσει πολλά χρήματα και με τον τεράστιο κόσμο που έχει δημιουργήσει ο Μάρτιν θα ήταν «χαζοί» να μην συνεχίσουν το GoT σε οποιαδήποτε μορφή (αν και το πρίκουελ μοιάζει πιθανότερο).
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.