Οι παραγωγοί του Game of Thrones διαλέγουν την χειρότερη σκηνή της σειράς


Αυτή την εβδομάδα εκτός από να παρακολουθούμε ένα κομμάτι πάγου να λιώνει και το teaser που ακολούθησε, είχαμε και την Κυριακή στο φεστιβάλ SXSW το πάνελ με τους παραγωγούς David Benioff και Dan Weiss και της ηθοποιούς Maisie Williams και Sophie Turner.

Στο πάνελ μαζί με άλλα αποκάλυψαν ότι η όγδοη και τελευταία σεζόν της σειράς θα είναι μόνο έξι επεισόδια και και ο Ed Sheeran θα συμμετέχει στην 7η σεζόν. Οι  Benioff και Weiss όμως μοιράστηκαν και μια ακόμα ενδιαφέρουσα πληροφορία, τη χειρότερη σκηνή για το Game of Thrones. Δεν είναι κάτι αμφιλεγόμενο, όπως αυτό που συνέβη στο Sansa, ή μια ριζική απομάκρυνση από τα βιβλία (γκουχου γκουχου Dorne). Η χειρότερη σκηνή κατά τους παραγωγούς της σειράς έγινε κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου"Winter is coming» (που είναι και η μόνη φορά που ολόκληρη η οικογένεια Stark, και Jon και Theon, εμφανίστηκαν μαζί σε μία σκηνή).


«Υπάρχει μια σκηνή στο πιλοτικό επεισόδιο που μπορεί να είναι η χειρότερη σκηνή που έχουμε γράψει ποτέ - ίσως η πιο ενοχλητική - με τα αγόρια Stark και τον Jon Snow και τον Theon," δήλωσε ο Benioff. "Είναι όλοι εκεί κουρεύονται και ξυρίζουν ο ένας τον άλλο. Ήταν όλοι γυμνοί από τη μέση και επάνω, και κάποιος που βλέπει τη σκηνή μπορεί να σκεφτεί «Περιμένετε, γιατί είναι αυτό εδώ;» Ο μόνος λόγος που έγινε η σκηνή είναι γιατί  δεν υπήρχε συνέχεια ανάμεσα στις σκηνές στο πιλοτικό όπου οι γενειάδες τους και γενικά η εμφάνιση τους  ήταν τελείως διαφορετική. Οι πρώτες σκηνές του πιλότου γυρίστηκαν ένα χρόνο πριν, οπότε τα αγόρια της σειράς σε αυτό το διάστημα είχαν μεγαλώσει, είχαν αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση τους. Η σκηνή με το ξύρισμα γυρίστηκε ένα χρόνο μετά για να δικαιολογήσει τις αλλαγές αυτές.Ο Weiss προχώρησε αποκαλύπτοντας ότι όλα τα αγόρια έκαναν κάμψεις όλη μέρα πριν γυριστεί η σκηνή. Η Maisie Williams πρόσθεσε ότι δεν θυμάται πολλά για τα γυρίσματα του επεισοδίου καθώς ήταν πολύ μικρή εκείνη την εποχή, αλλά θυμάται τον Alfie Allen να λιμοκτονεί πίνοντας μόνο νερό για αυτή τη σκηνή.  Από όλους τους ανθρώπους, βέβαια, ο Theon θα έπρεπε να γνωρίζει ότι υπάρχουν ευκολότεροι τρόποι για να χάσει βάρος...

Η σκηνή του ξυρίσματος:[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.