Η αναπαράσταση γάμου του Game of Thrones συμπεριλαμβάνει έναν ανταρόλυκο!


Γνωρίζοντας πόσο άσχημα εξελίσσονται οι γάμοι στο Game of Thrones, είναι απροσδόκητο που παραπάνω από 1 ζευγάρι έχουν χρησιμοποιήσει την σειρά σαν έμπνευση για την γαμήλια τελετή τους.


Όμως ίσως δεν είναι τόσο ανέλπιστο τελικά. Το Game of Thrones προσφέρει πολλές οπτικές αναφορές, ταιριαστές για γάμους, από τα νυφικά έως το φαγητό και τους λύκους.

Η φωτογράφος Katie Lee έκανε τις φωτογραφήσεις γάμου στο κάστρο Smithmore στο Spruce Pine, στην Βόρεια Καρολίνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Elena Photography (@katherineelenaphotogra

Η παραπάνω είναι ένα μοντέλο, η Austen Taylor Mauney κάνοντας την Daenerys Targaryen, με εμφάνιση που εμπνεύστηκε από την ολόασπρη ενδυμασία της Βασίλισσας της Meereen στην 5η σεζόν. Εντωμεταξύ, η Courtney Edelman ανέλαβε τον ρόλο της Sansa...σαν να ήταν σε ένα παράλληλο σύμπαν, που ο ανταρόλυκος της, η Lady δεν είχε πεθάνει (Ο πρώτος ανταρόλυος που πεθανε...ποτέ δεν ξεχνάμε.)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Elena Photography (@katherineelenaphotogra
Ο λύκος, που δανείστηκε από την Full Moon Farm Wolfdog Sanctuary, ονομάζεται River. Σίγουρα είναι μαθημένος στο να μην κλέβει τα φαγητά από τον μπουφέ.


Μιλώντας για φαγητό, για αυτήν την φωτογράφιση, το Calestial Cakery ετοίμασε έναν κέικ που περιλάμβανε λέπια δράκου. Βέβαια δεν ξέρουμε αν θα το εκτιμούσε αυτό η Dany ή θα το θεωρούσε βαρβαρότητα κατά των ζώων.

Επίσης υπάρχει και κρασί. Προφανώς.

Οι προσκλήσεις είχαν επίσης την κομψότητα του Game of Thrones. Εμπνεύυστηκανν από τα προσωνύμια που χρησιμοποιούσαν η Daenerys και ο Khal Drogo ο ένας για τον άλλον στην 1η σεζόν: Ήλίε Μου και Αστέρια Μου και Φεγγάρι της Ζωής Μου.
Και ένα βίντεο από την αναπαράσταση του γάμου:

Για άλλες ιδέες για γάμους αλά Game of Thrones, συμβουλευτείτε αυτήν την εικόνα:
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.