Ο Isaac Hempstead Wright μιλάει για το τέλος του Game of Thrones


Ο Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του για την 7η σεζόν του Game of Thrones σχετικά νωρίς και από τότε δουλεύει σκληρά στην... μόδα! Ο Wright εμφανίζεται στο ανοιξιάτικο τεύχος του GQ Style, με φωτογραφίες του Drew Jarrett.


Το παραπάνω πουκάμισο σίγουρα δεν θα το ξεχάσουμε εύκολα.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε επίσης για τον χρόνο του στην σειρά, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Για παράδειγμα, πως ήταν να υποδύεται έναν παραπληγικό σε μια τόσο μικρή ηλικία;
Ήμουν 10 χρονών [όταν πήρα τον ρόλο], έτσι το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν, 'Πως θα το υποδυθώ αυτό και πως θα είναι;'. Δεν κουνούσα τα πόδια μου... υπάρχει τόσο μικρή εκπροσώπηση ηθοποιών με ειδικές ανάγκες στα media. Γνωρίζω πως πρόκειται για μια 'γκρίζα' περιοχή... και ξέρω πως είμαι τυχερός που μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου στο τέλος.
Μικρός ή όχι, ο Wright πήρε την δουλειά με προθυμία και βοηθήθηκε από άλλους συμπρωταγωνιστές του, όπως ο Kristian Nairn (Hodor).

Είναι ο καλύτερος μου φίλος. Βοήθησε και αυτός πολύ για να βγει όλο αυτό. Και οι 2 μας δεν είχαμε καθόλου εμπειρία και προφανώς, το να είμαι όλη την ώρα πάνω του, είτε θα μας έκανε να γινόμασταν οι καλύτεροι φίλοι είτε οι χειρότεροι εχθροί. Ευτυχώς συνέβη το πρώτο. Έχει τόσο μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, είναι τόσο αστείος και με βλέπει σαν αδερφό του.
Αλλά για την στιγμή, η μοναδική σκέψη στο μυαλό του Wright είναι το τέλος της σειράς-έχει μόνο μια σεζόν ακόμη για να γυρίσει! Πως τον κάνει να νιώθει;
Τρομαχτικό! Θα είναι η μισή μου ζωή όταν ολοκληρωθεί. Θα είναι τόσο παράξενο, σαν να φεύγω από το σχολείο για ακόμη μια φορά. Είναι με γλυκόπικρη σκέψη επειδή είμαστε μια τόσο στενά δεμένη οικογένεια... και είναι επίσης το τέλος μια κερδοφόρας εργασίας.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.