Η Nathalie Emmanuel μιλάει για την έλλειψη διαφορετικότητας στα media και άλλα νέα του castΤο cast του Game of Thrones απλά δεν θα σταματήσει ποτέ! Με ένα τόσο μεγάλο cast, πάντα υπάρχουν κάποιοι που έχουν κάτι να πουν. Πρώτα, η Κύρία Nathalie Joanne Emmanuel μίλησε για την έλλειψη διαφορετικότητας στα castings του Hollywood.Υπήρξε μια βελτίωση στο casting, αλλά αυτό για το οποίο συχνά ανησυχώ είναι πως τώρα επείδη γίνεται αυτό, όλοι λένε, 'Εντάξει, θα το κάνουμε πραγματικά ποικιλόμορφο.' Μήπως θα το κάνουν για μια ταινία και τότε θα επανέλθουν πίσω; Ξέρεις πως πάντα υπάρχει ένα cast από ανθρώπους και ένας μικρός αριθμός απ'αυτούς είναι μειονότητα. 

Η Emmanuel δεν μπλέκει το Game of Thrones στα σχόλια της, αλλά η σειρά έχει παλαιότερα κατηγορηθεί για απουσία φυλετικής ποικιλομορφίας. Η Emmanuel επαίνεσε την φυλετικήη διαφορετικότητα του franchise του Fast and the Furious, στο οποίο είναι πλεόν μέλος.
Το κοινό τους είναι απ'όλο τον κόσμο και έχουν κόσμο από όλα τα μέρη της υφηλίου σε αυτές τις ταινίες, όλων των χρωμάτων και των εθνικοτήτων, και πιστεύω πως αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Για μένα, όταν μεγάλωνα, το να μην βλέπω κανέναν στην τηλεόραση που να μην μοιάζει με μένα ή που να μπορώ να ταυτιστώ μαζί του ήταν πολύ δύσκολο, και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει υπερβολικά την αυτοεκτίμηση κάποιου.
Σε άλλα νέα, η Maisie Williams (Arya) συνεχίζει να αποκτά ρόλους, αυτήν την φορά εξασφαλίζοντας έναν ρόλο στην ταινία Departures.


Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Peter Hutchings, λέγεται πως θα περιστρέφεται γύρω από μια τολμηρή έφηβη, την Skye. Αυτός είναι και ο ρόλος της Williams. Η Skye, που έχει μια ακραία ασθένεια, θα γίνει φίλη με τον Calvin, έναν 19χρονο υποχόνδριο, που φοβάται την ίδια του την σκιά. Η ταινία θα εστιάσει στην προσπάθεια του ζευγαριού να ολοκληρώσει την εκκεντρική λίστα της Skye με επιθυμίες. Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά φαίνεται πως έχει πλάκα.


Τέλος, ο Richard Dormer (Beric Dondarrion) έχει ένα νέο project. Ο Dormer θα υποδυθεί τον ντετέκτιβ Gabriel Markham στο Relik του BBC και Cinemax και θα αποτελείται από 6 επεισόδια. Η mini σειρά θα αφηγείται την ιστορία ενός κατά συρροήν δολοφόνου σε αντίστροφή πορεία, με το δράμα να πηγαίνει πίσω στον χρόνο, μέχρι την αρχή. Ο Dormer θα υποδυθεί τον βασικό ντετέκτιβ, που του έχει ανατεθεί να συλλάβει τον κατά συρροήν δολοφόνο, που ακόμα δεν έχει γίνει cast για τον ρόλο αυτό. Μακάρι να βγει ζωντανός ο Dormer από αυτό.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.