O Nikolaj Coster-Waldau μιλάει για την σχέση του με την Brienne και την Cersei


Οι ηθοποιοί του Game of Thrones πρέπει να μιλάνε για την σειρά, ανεξάρτητα αν προωθούν κάποιο άλλο project. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε, καθώς αυτό συμβαίνει κάθε φορά. Πρόσφατα ο Kit Harington ρωτήθηκε τόσο για την ταινία του Brimstone όσο και για το μέλλον του Jon Snow- και τώρα είναι η σειρά του Nikolaj Coster- Waldau.


O Coster-Waldau συμμετέχει στην ταινία του Netflix Small Crimes, που πήρε αρκετα θετικές κριτικές και υποδύεται έναν ντροπιασμένο πρώην αστυνομικό. Στην πρεμιέρα της ταινίας, εκτός του ότι μίλησε για την ταινία εγκλήματος, ο ηθοποιός μίλησε για το δολοφονικό βλέμμα του Jaime στην Cersei στο επεισόδιο The Winds of Winter, για την σχέση του Jaime με την Brienne και, φυσικά, για το διαβόητο τέχνασμα με το κομμάτι από πάγο, με το οποίο ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 7ης σεζόν. Επίσης έδωσε κάποια εξαιρετικά στοιχεία- αν και καταλάθως- για ένα σημείο κλειδί της πλοκής της 7ης σεζόν!

Σχετικά την αμφιλεγόμενη καμπάνια με το κομμάτι πάγου να λιώνει ώστε να ανακοινωθεί η μέρα της πρεμιέρας με την συμμετοχή του κοινού, ο Nikolaj φάνηκε να είναι σαστισμένος όπως και εμείς, και δεν ήταν ο μόνος- ήταν επίσης και οι παραγωγοί της σειράς:
Μίλησα στον Dan [Weiss] και στον David [Benioff]  σχετικά μ'αυτό και αυτοί ήταν κάπως, 'Οο θεέ...Αυτό ήταν ντροπιαστικό.' Όλοι έλεγαν, 'Τι θα συμβεί;' ' Τι θα συμβεί;!' 'Λιώνει!' 'Διαλύθηκε!' 'Οο θεέ μου!' Είναι μια ημερομηνία απλώς!
Όσον αφορά για το τι επιφυλάσσει το μέλλον, ο Coster-Waldau έκανα περισσότερα από το να χαμογελάσει για την θεωρία που λέει πως ο Jaime θα σκότωνε την Cersei, αλλά ήταν πιο ανοιχτός σε άλλα θέματα, όπως η σχέση μεταξύ του χαρακτήρα του και του χαρακτήρα της Gwendoline Christie, της Brienne: 
Αυτή η σχέση χτίστηκε πάνω στην απέχθεια, η οποία μετατράπηκε σε πραγματικό σεβασμό, και αγάπη- δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ όμως αυτοί οι 2 την λέξη αυτή. Πιστεύω πως νιώθουν πολύ ισχυρά αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Δεν έχω ιδέα αν θα μπορούσαν να υποδυθούν γι'αυτό, και δεν πιστεύω πως θα μπορούσαν. Όλα σχετίζονται με την Cersei σε όλη του τη ζωή.

Η άλλη ξανθιά γυναίκα με την οποία ο Jaime έχει μια ζόρικη σχέση είναι, φυσικά ή όχι και τόσο, η ίδια του η αδελφή, η Cersei. Η προηγούμενη σεζόν δεν τέλειωσε καλά για το ζευγάρι, παρόλ'αυτά όμως, αφότου η Cersei ανατίναξε το Great Sept και έμμεσα προκάλεσε την αυτοκτονία του Tommen, ο Jaime επέστρεψε μόνο για να δεί την Cersei να στέφεται βασίλισσα και δεν φάνηκε να είναι τόσο χαρούμενος
Ο Jaime ήταν εθισμένος σε κάτι-είχε πάθει σχεδόν ιδρυματισμό από μια κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει επιστροφή. Για τον Jaime, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Τον προετοίμαζαν από τότε που ηταν 15 για το ότι η ζωή του, όποια κι'αν είναι θα αρχίζει και θα τελειώνει με την Cersei. Πρέπει να την δεχτεί. Αυτό κανει σε όλη του τη ζωή, και έφτασε σε ένα σημείο πλεόν που δυστυχώς πρέπει να το αναθεωρήσει. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πως ο κόσμος θα το 'διαβάσει' αυτό το βλέμμα και δεν υπάρχει καμία συνομιλία σ'αυτή τη σκηνη-μόνο ένα βλέμμα.
Ενώ συζητούσε για την αφοσίωση του Jaime στην Cersei, ο Coster-Waldau σχεδόν έδωσε καταλάθως ένα spoiler για την πλοκή της 7ης σεζόν, δίνοντας στοιχεία για έναν πιθανό μνηστήρα της Βασίλισσας Cersei:
Επιπλεόν, δεν υπάρχουν άλλοι μνηστήρες. Βέβαια αυτό δεν είναι αλήθεια...αλλά εκείνος πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω και να πάρει την θέση του πατέρα του. Οου, σχεδόν αποκάλυωα κάτι για την 7η σεζόν και σκέφτηκα, 'Τι κάνω;'
Όντως τι κάνεις; Ό'τι κι'αν είναι κράτα το για σένα!

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.