Ανάλυση promo trailer 7ης σεζον

Φίλοι μου Γκοτιανοί ….

… το GoT έχει βαλθεί να μας εκπλήσσει φέτος με αναπάντεχες δημοσιεύσεις! Δεν παραπονιέμαι! Το promo trailer της 7η σεζον είναι εδώ και είναι υπέροχο μοστράροντας fabulous Σέρσεϊ (είμαι φαν – deal with it :-P ), Ντάνυ και Τζον στον μακρύ δρόμο προς τη δύναμη δηλαδή μεταφορικά στις καρέκλες της εξουσίας. Περίτεχνα και προσεκτικά ντυμένο με τους στίχους του Sit Down βλέπουμε αρχικά τον Τζον, τη Ντάνυ και την Σέρσεϊ να περπατούν μέσα στα κάστρα τους και να θρονιάζονται ως βασιλιάς και βασίλισσες στις αντίστοιχες καρέκλες / θρόνους.

Ενώ ακούμε «those who feel the breath of sadness» βλέπουμε Τζον στον Γουίντερφελ και Ντάνυ στο Ντράγκονστοουν να περπατούν στις άδειες αίθουσες. Το ίδιο ισχύει και στην επομένη σκηνή με Σέρσεϊ και στίχο «those who find they're touched by madness» στο Κόκκινο Φρούριο.
 
 

Και περπατούν… περπατούν... μπαίνοντας στις αίθουσες των θρόνων. Υ.γ. Η Σέρσεϊ έκανε και ανακαινισούλα δεν ξέρω αν το προσέξατε, πετάξαμε για τα καλά την Πίστη και βάλαμε άρωμα Λάννιστερ.

Ώσπου κάθονται ο καθένας στο θρόνο του!
 
 

Και όλα καλά μέχρι που η Σέρσεϊ εκπνέει «παγωνιά» …

… και πάλι όλα φαίνονται μέσα από το μάτι ενός Γουόκερ / τα παρατηρεί ένας Γουόκερ (δεν μου μοιάζει πολύ για τον King). Πράγμα που μας θυμίζει και στους πρωταγωνιστές πως ο Μεγάλος Πόλεμος έρχεται και οι εσωτερικές διαμάχες πρέπει να έρθουν σε δεύτερη μοίρα.

 Προσθήκη: στο ματάκι του Γουόκερ βλέπουμε και το Τείχος. Στα αριστερά πάλι βλέπω και μια φιγούρα αλλά ίσως κάνουν πουλάκια τα μάτια μου απο το πολύ ψάξιμο :-P

http://imgur.com/VbMoSqe

Όπως σε τρέιλερ και πόστερ της 7ης σεζόν υπερισχύει το στοιχείο του πάγου και της μεγάλης απειλής που έρχεται μαζί του. Φορέστε τα σκουφιά σας γιατί φέτος είναι παραπάνω από ξεκάθαρο πως ο Χειμώνας ήρθε!

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.