Ο Ed Sheeran δίνει νέα στοιχεία για την cameo εμφάνιση του!


Ο Ed Sheeran προσέφερε μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με την cameo εμφάνιση του στην 7η σεζόν του Game of Thrones και αποκάλυψε μια αξιοσημείωτη- αν και παράξενη- στιγμή με έναν άλλο ηθοποιό.
Σύμφωνα με την συνέντευξη του Sheeran στο The Hits Radio, απ'ότι φαίνεται ο τραγουδιστής-μουσικοσυνθέτης θα κάνει cameo εμφάνιση σαν-περιμένετε- ένας μουσικός στο Westeros. Και, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας άρθρο, θα μοιραστεί τον τηλεοπτικό του χρόνο με την Maisie Williams.
Απλά κάνω μια σκηνή με την Maisie. Τραγουδάω ένα τραγούδι και τότε εκείνη λέει,' Οο, αυτό είναι ένα ωραίο τραγούδι.'
Πραγματικά, βγάζει νόημα που ο Sheerean θα κάνει μουσικό cameo, περίπου σαν τον μικρό ρόλο του Noah Syndergaard που θα σχετίζεται, κάπως, με το επάγγελμα του ως αθλητή. Παρόλ'αυτά, θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε μια ολοένα και περισσότερο σκοτεινό χαρακτήρα σαν την Arya να μοιράζεται μια θεωρητικά χαλαρή στιγμή με έναν μουσικό.
Ο Sheeran δεν έδωσε στοιχεία για το τι θα τραγουδήσει ο χαρακτήρας του αλλά έχει πλάκα να υποθέσουμε. Παρόλο που θα ήταν ωραίο να τον ακούσουμε να τραγουδήσει το The Rains of Castamere, είναι απίθανο η Arya να επαινέσει καμία απόδοση αυτής της μπαλάντας. Τα βιβλία του Martin είναι γεμάτα με τραγούδια που ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά της σειράς. Θα είχε πλάκα να ακούσουμε το Rat Rock και, δεδομένου των πρόσφατων πράξεων της Arya, είναι πιθανό να κέρδίσει την εύνοια της. Ο χαρακτήρας του Sheeran θα μπορούσε να τραγουδήσει όλα τα τραγούδια που θα προσέλκυαν την Arya με οποιονδήποτε τρόπο. Το ''Wolf in the Night'' για την νίκη του Robb στην Μάχη του Oxcross (παρόλο που δεν θα ήταν το πιο ξύπνιο πράγμα να το τραγουδήσει δημοσίως) ή ίσως το ''Brave Danny Flint'' για ένα κορίτσι που μεταμφιέστηκε σε αγόρι, με τραγικές όμως συνέπειες. Ή ενδεχομένως να έχουμε μια νέα μουσική σύνθεση. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε.
Ο Sheeran επίσης διηγήθηκε μια αξέχαστη εμπειρία που έζησε στο set:
Κατούρησα δίπλα δίπλα με τον Kit Harington πρωτού τον γνωρίσω και προφανώς είμαι ένας μεγάλος φαν του Game of Thrones.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.