Ο Ed Sheeran δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο του στο Game of Thrones


Πριν μερικές εβδομάδες οι παραγωγοί του Game of Thrones αποκάλυψαν ότι ο Ed Sheeran θα συμμετείχε στη νέα σεζόν, σαν ένα δώρο στην Maisie Williams που είναι μεγάλη θαυμάστρια του τραγουδιστή- συνθέτη.

Τώρα ο Sheeran μας αποκαλύπτει περισσότερα για τον ρόλο του και την πιθανή του επιστροφή την 8η σεζόν! Ο τραγουδιστής είπε κάτι που μπορεί να είναι και λίγο spoiler, σίγουρα είναι όμως έκπληξη:
"Ξέρω ποιον ρόλο θα παίξω, δεν πεθαίνω σε αυτόν, δεν πεθαίνω."

Ο χαρακτήρας του , λοιπόν, επιβιώνει σε μια σεζόν που αναμένεται να είναι γεμάτη θανάτους, (Game of Thrones είναι αυτό, οι θάνατοι είναι σίγουροι), και θα μπορούσε να επιστρέψει για μια ακόμα συμμετοχή την 8η και τελευταία σεζόν. Ο μουσικός ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για έναν μικρό ρόλο- θα εμφανιστεί μόνο για περίπου πέντε λεπτά. Γύρισε την σκηνή του τον προηγούμενο Νοέμβριο και η Maisie Williams συμμετείχε στην σκηνή, άλλωστε το όλο πράγμα οργανώθηκε γι' αυτήν.


Η Maisie Williams μπορεί να ήταν ο λόγος για τους παραγωγούς να φέρουν τον Ed Sheeran στη σειρά, όμως τι παρακίνησε τον ίδιο? Φαίνεται ότι ήταν το μέλος των Snow Patrol, Gary Lightbody, ο οποίος εμφανίστηκε σαν στρατιώτης των Bolton την τρίτη σεζόν τραγουδώντας το The bear and the maiden fair οταν αιχμαλωτίστηκαν ο Jaime και η Brienne.

" Ο φίλος μου συμμετείχε το 2012 και θυμάμαι ότι ήμασταν σε περιοδεία μαζί και μου είπε ότι θα είχε guest εμφάνιση στο Game of Thrones και εγώ του απάντησα πρέπει να με βάλεις και εμένα μέσα σε αυτό κάποια στιγμή. Πέρασαν 5 χρόνια και τελικά έγινε πραγματικότητα."

Έτσι λοιπόν δεν έγινε μόνο πραγματικότητα το όνειρο της Maisie Williams αφού και ο Sheeran ήθελε να μπει στην σειρά εδώ και καιρό.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.