Συνέντευξη Emilia Clarke: Το τέλος της σειράς είναι μυστικό

Σε συνέντευξη της στο Los Angeles Daily News η ηθοποιός Emilia Clarke κατά κόσμο Νταινέρυς μιλά για τις ταινίες της και το Game of Thrones.

Η ηθοποιός έχει πάρει φωτιά όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχοντας σε διάφορες παραγωγές εκτός GoT και φέτος έχει δύο ταινίες που θα κυκλοφορήσουν, «Above Suspicion» και «Voice from the Stone». Ακόμη βρίσκεται στα γυρίσματα του «Untitled Han Solo Project» στο Λονδίνο αλλά δεν αποκαλύπτει τον χαρακτήρα της. Το να διακόπτει το GoT με ταινίες την χαροποιεί και εμπλουτίζει τις επιδόσεις της.

Η Emilia έχει τελειώσει φυσικά τα γυρίσματα της 7ης σεζόν που κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο αλλά αναφέρει πως κανείς από το καστ δεν ξέρει τι θα συμβεί στο τέλος. «Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Κανείς δεν μας λέει τίποτα. Είναι τρελό. Το κρατούν μυστικό από το κάστ. Γενικά δεν μας εμπιστεύονται. Λίγο πολύ μας το έχουν πει».


Στα μελλοντικά της σχέδια και μετά το τέλος του GoT η ηθοποιός θα ήθελε να ασχοληθεί με την παραγωγή έχοντας ως πρότυπο την Reese Witherspoon για την οποία λέει πως είναι ηθοποιός αλλά και πολύ σοβαρή παραγωγός που δημιουργεί πρότυπα για τις γυναίκες.

Διαβάστε την συνέντευξη εδώ.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.