Πέντε ηθοποιοί του Game of Thrones πιθανόν να πάρουν από 2 εκατομμύρια $ ανά επεισόδιο για τις σεζόν 7 και 8


Αρκετοί μήνες πριν, αναφέρθηκε ότι πέντε από τους κορυφαίους ηθοποιούς του Game of Thrones - Peter Dinklage, Lena Headey, Nicolaj Coster-Waldau, Kit Harington και Emilia Clarke  επαναδιαπραγματεύτηκαν τις συμβάσεις τους με τo HBO, έτσι ώστε καθένας από αυτούς Θα πληρώνονταν με 1,1 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο για τις σεζόν 7 και 8.

Τώρα, η Express αναφέρει ότι οι ηθοποιοί έχουν υπογράψει νέες συμβάσεις που θα τους αποφέρει έως και £ 2 εκατομμύρια ανά επεισόδιο.

Το HBO δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τίποτα, οπότε δεν γνωρίζουμε αν ισχύει. Επίσης, η Express σημειώνει ότι οι συμβάσεις περιέχουν πολύπλοκες ρήτρες bonus βασισμένες σε ποσοστά πληρωμών που εισπράχθηκαν από περισσότερες από 170 χώρες στις οποίες μεταδίδεται η σειρά, πράγμα που σημαίνει ότι οι εν λόγω φορείς δεν είναι σίγουρο ότι θα λάβουν £ 2 εκατομμύρια ανά επεισόδιο γιατί ένα μέρος αυτού του ποσού μπορεί να εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο το επεισόδιο τιμολογείται.

Φυσικά, μπορούμε όλοι να υποθέσουμε ότι τα τελευταία 13 επεισόδια της σειρά θα πάνε αρκετά καλά.

Εκτός από την αύξηση των μισθών, το HBO ξοδεύει επίσης περισσότερα για την σειρά από ποτέ άλλοτε, με πολλά από αυτά να πηγαίνουν σε σκηνές που αφορούν την Daenerys και τους δράκους της.

"Οι φίλοι που ενθουσιάστηκαν με τη γιγαντιαία σκηνή μάχης της περασμένης σεζόν πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχουν δει ακόμα τίποτα", δήλωσε "ένας εισηγητής.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.