Ο Ian Glen μίλησε για την ερωτική ζωή του Jorah και την κίτρινη του ενδυμασία


Ο Iain Glen υποδύεται τον Jorah Mormont για 6 χρόνια στο Game of Thrones. Έχει συνδεθεί τόσο με τον χαρακτήρα, που πολλοί φαν θα ξαφνιαστούν αν μάθουν πως αρκετοί στο Ηνωμένο Βασίλειο τον γνωρίζουν καλά ως έναν άλλο χαρακτήρα: τον εθισμένο στο ποτό Ιρλανδό ντετέκτιβ Jack Taylor, τον βασικό χαρακτήρα την ομώνυμης σειράς, που προβάλλεται από το 2010, ένα χρόνο δηλαδή νωρίτερα από το ξεκίνημα του Game of Thrones.






Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Glen μίλησε και για τους 2 χαρακτήρες, το μέλλον του Jorah στις 2 τελευταίες σεζόν του Game of Thrones, και το εμβληματικό κίτρινο του ντύσιμο (με ένα μπλε φουλάρι), το οποίο φθείρεται μετά από 6 σεζόν σκληρής χρήσης.
Το βρήκαν για μένα, μια ενδυμασία που απλά φαινόταν καλή. Δεν ξέρω. Φάνηκε σαν να άνηκε στον χαρακτήρα. Νομίζω πως ο Jorah απλά χρειάζεται να βρεθεί σε ένα ασφαλέστερο μέρος, και τότε θα έχει χρόνο να αλλάξει τα ρούχα του. Να πλυθεί λίγο.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως μπορεί να μυρίζει μέχρι τώρα...Αλλά με το greyscale πρόσφατα να έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα του Jorah, η μόδα μπορεί να είναι το τελευταίο πρόβλημα του.
Με όλη την ειλικρίνεια, κανένας δεν είναι πιο ανήσυχος από εμένα. Υπάρχει μια μεγάλη κλίμακα θανάτων στο Game of Thrones, και θέλω απεγνωσμένα να μην βρεθώ μέσα σ'αυτή την κλίμακα. Θα πρέπει να δούμε πως θα εκτυλιχθούν τα πράγματα.

Πέραν των άλλων, ο τύπος έχει να κάνει πολλά ακόμη μέχρι να πεθάνει. Προσπαθεί εδώ και 6 σεζόν να κερδίσει την αγάπη της Daenerys, έως τώρα δίχως επιτυχία. Ο Glen σχολίασε πως η αδιάκοπη ατυχία του Jorah συγκινεί τους φαν
Ναι, είναι γλυκιά οι αντίδρασεις των φαν. Νομίζω πως ελπίζουν πως ο Jorah, και εγώ το ελπίζω αυτό, αξίζει φυσική αγάπη σε αντάλλαγμα ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω. Εννοώ πως οι άντρες φίλοι της σειράς αντιδρούν λίγο διαφορετικά. Αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη γυναίκα φαν, που μπορεί να βλέπει τον εαυτό της στην ιστορία, και όσο αποτυγχάνω σαν Jorah, είμαι ακόμα διαθέσιμος γι'αυτές κατά έναν αστείο τρόπο.
Όσον αφορά τις διαφορές των 2 χαρακτήρων που υποδύεται, εκείνος είχε να πει τα εξής:
Ο Jack είναι ακριβώς αντίθετος στο ότι θα θα βάλει τον εαυτό του σε τρομερές σεξουαλικες περιπέτειες, και κάνει πάντα ανάρμοστα πράγματα, όπως να κάνει σεξ με έναν βασικό ύποπτο και τέτοιου είδους πράγματα. Πιστεύω πως τα κάνει αυτά χωρίς να σκέφτεται και τα επεξεργάζεται αργότερα, και πως ο Jorah σκέφτεται πολύ. Όχι πως ο Jorah θα τα καταφέρει ποτέ. Λοιπόν, ίσως να τα καταφέρει. Ποιος ξέρει;
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.