Ο Mark Gatiss επιστρέφει ως Tycho Nestoris για την 7η σεζόν του Game Of Thrones!


Γενικά μιλώντας, όταν τα μέλη του cast του Game of Thrones ερωτώνται για το τι έρχεται στην 7η σεζόν, είναι προετοιμασμένοι να δίνουν μη-απαντήσεις. Αλλά περιστασιακά ενδιαφέρονται στοιχεία διαρρέουν.


 Πριν μερικές μέρες, ο ηθοποιός Mark Gatiss αποκάλυψε μερικά ενώ μιλούσε στον τύπο στο BFI & Radio Times Festival. Θα θυμάστε πως ο Gatiss υποδύεται τον αντιπρόσωπο της Σιδηράς Τράπεζας Tycho Nestoris- εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην 4η σεζόν στο επεισόδιο ''The Laws of Gods and Men'' όταν ο Stannis ζήτησε για δάνειο, και ξανά στην 5η σεζόν στο ''The Dance of Dragons'' όταν ο Mace Tyrell ταξίδεψε στο Braavos για να διαπραγματευτεί το χρέος του Στέμματος. Ο Mace προσπάθησε να επηρεάσει τον Nestoris με την αγαπησιάρικη τραγουδιστική φωνή του...αλλά δεν δούλεψε.Λοιπόν, τι αποκάλυψε ο Gatiss; Πως επιστρέφει για την 7η σεζόν.
Ναι, έκανα γυρίσματα στο Belfast την περασμένη χρονιά. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα προφανώς, κυρίως επειδή δεν ξέρω τίποτα. Έχω κάνει 4 επεισόδια τώρα και πιστεύουν πως υπάρχουν άλλα 2. Είναι ένα τεράστιο έπος και δεν ξέρω και μου αρέσει αυτό. Αλλά πέρασα εκπληκτικές στιγμές. Η τελευταία σκηνή που είμαι με- πιθανότατα δεν μπορώ να πω γιατί θα θεωρηθεί spoiler, έτσι;
Αν ολοκλήρωνε αυτήν την σκέψη... Παρόλ'αυτά, μερικά πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Ο Gatiss λέει πως έχει κάνει ''4 επεισόδια'' μέχρι τώρα- και όπως προείπαμε έχει εμφανιστεί έως τώρα στα 2. Αυτό σημαίνει πως τα άλλα 2 βρίσκονται στην 7η σεζόν, με τα άλλα 2 ενδεχομένως να είναι στην 8η σεζόν. Αυτά είναι 4 από τα τελευταία 13 επεισόδια, και προχωρώντας θα δούμε περισσότερο τον Nestoris απ'ότι κάναμε παλιότερα. Τι μπορεί να κάνει;

                                                   Προσοχή ακολουθούν Spoilers

Σύμφωνα με τα spoilers, ο Nestoris θα επισκεφτεί το King's Landing στην 7η σεζόν για να πει στην Cersei πως το χρέος του Στέμματος στην Σιδηρά Τράπεζα πρέπει να πληρωθεί. Δεν γνωρίζουμε πως εξελίσσεται η συζήτηση, αλλά με την Cersei στην εξουσία, τις εξορύξεις των Lannister για χρυσό να είναι 'στεγνές', και οι Tyrells να μην την υποστηρίζουν πλέον οικονομικά, θα υποθέσουμε πως δεν θα πάει καλά. Όπως λέει το ρητό, η Σιδηρά Τράπεζα πάντα παίρνει πίσω το χρέος της. Μήπως ο Nestoris αποφασίσει να χρηματοδοτήσει τους αντιπάλους της Cersei αντιθέτως; Είμαστε σίγουροι πως η Daenerys ή ο Jon Snow θα ενδιαφέρονταν.

Ο Gatiss προσέφερε ένα τελευταίο στοιχείο, αν και αυτό μπορεί να είναι απλά ευσεβής πόθος από την πλευρά του.
Έκανα μια προσπάθεια για να είμαι ο τελευταίος που θα ζήσει γιατί αν κάποιος το κάνει αυτό, αυτός θα είναι ο τραπεζίτης, έτσι; Γέλασαν με μένα και σχεδίασαν την καταδίκη μου.
Η 7η σεζόν του Game of Thrones ξεκινάει στις 16 Ιουλίου.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.