Ο Nikolaj Coster Waldau λέει ότι υπάρχουν αληθινές διαρροές για το Game of Thrones


Ο Nikolaj Coster Waldau (Jaime Lannister) αυτή την περίοδο προμοτάρει τη νέα του ταινία "Small Crimes" που έκανε σήμερα πρεμιέρα στο Netflix.
Βέβαια κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων δέχεται πολλές ερωτήσεις και για τη νέα σεζόν του Game of Thrones. Η πιο ενδιαφέρουσα όμως είναι στην εκπομπή Build που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:


Στην συνέντευξη αυτή αποκάλυψε ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο για τα spoilers (διαρροές). Κυκλοφορούν εκεί έξω, αλλά πως μπορείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα? Σύμφωνα με τον Nikolaj Coster Waldau δεν μπορείς.

"Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι ότι κάθε χρόνο στο ίντερνετ υπάρχουν τεράστια spoilers όπου ο κόσμος μπορεί να ανακαλύψει αληθινά πράγματα και να τα δημοσιοποιήσει και λες: "θεέ μου θα διαρρεύσουν όλη την σεζόν στο διαδίκτυο!". Αλλά από την άλλη μεριά , υπάρχουν και 10.000 spoilers εκεί έξω που είναι ψεύτικα. Απλά χάνονται στο ανακάτεμα. Υπάρχουν εκεί έξω αρκεί να τα ανακαλύψεις." είπε ο Nikolaj.

Αναφέρεται ο Nikolaj στην πολύ διαδεδομένη διαρροή του Reddit που είχαμε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 7ης σεζόν? Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν και πολλά άλλα spoilers που κυκλοφορούν εκεί έξω. Και φαίνεται ότι ο Nikolaj δεν παίζει με το κοινό καθώς σε συνέντευξη του δύο μέρες πριν όταν ρωτήθηκε για την θεωρία που θέλει τον Jaime να σκοτώνει την Cersei, είπε ότι την βρίσκει απόλυτα λογική. Τελικά όμως θα ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα μόνο όταν θα φτάσουμε στις 16 Ιουλίου.


Η θεωρία ότι ο Jaime θα σκοτώσει την Cersei είναι δημοφιλής εδώ και καιρό ανάμεσα στους φανς αλλά έγινε ακόμη περισσότερο με το βλέμμα που έριξε ο Jaime στην πυρομανή αδελφή του στο φινάλε της 6ης σεζόν. "Ο κόσμος βλέπει πολλά μέσα σε αυτό το βλέμμα, εγώ απλά σκέφτομαι την λίστα μου για ψώνια" είπε αστειευόμενος ο Nikolaj Coster Waldau.
"Είχα μπει πολύ μέσα σε αυτή τη σκηνή. Είναι ενδιαφέρον πως ερμηνεύεις ένα τέτοιο βλέμμα γιατί είναι σαν να λες: " Α, σίγουρα θα την αφήσει τώρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Αυτό είναι. Αυτό του θυμίζει τότε που σκότωσε τον Τρελό βασιλιά. Τώρα θα πάει και θα σκοτώσει την Cersei. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό." Και μπορεί να συμβεί, ποιος ξέρει? Εννοώ εγώ ξέρω αλλά..

Επίσης μίλησε για τις προσπάθειες του Tormund να γοητεύσει την Brienne, κάτι που φαίνεται ότι θα συνεχιστεί την 7η σεζόν. "Δε νομίζω ότι ζηλεύει" είπε ο Nikolaj για τον Jaime. "Πιστεύω ότι είναι ένα τέλειο ζευγάρι. Πιστεύω ότι ο Tormund θα αναστατώσει τον κόσμο της."Όσον αφορά την συνέχεια της δουλειάς του για την 7η σεζόν, ο Nikolaj αποκάλυψε ότι θα ξαναμπεί στο στούντιο για να δουλέψει πάνω σε διαλόγους (automated dialogue replacement ADR) την επόμενη εβδομάδα. Αυτό γίνεται όταν οι ηθοποιοί στέκονται μπροστά σ' ένα μικρόφωνο και ξαναλένε κάποιες ατάκες που δεν ακούστηκαν καλά στο γύρισμα. Εκτός από αυτό, είμαστε καθ οδόν για την νέα σεζόν. "Ελπίζω ότι οι φανς θα είναι ικανοποιημένοι" είπε. "Ξέρω ότι εμείς κάναμε ότι καλύτερο. Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά."

Άλλα σημεία της συνέντευξης:

  • Ο Coster-Waldau ανέφερε σύντομα μια μεγάλη ταινία που έκανε, ως μια δυνατή εμπειρία, εννοώντας μάλλον το Gods of Egypt.
  • Για όταν το HBO έβαλε τους φανς να παρακολουθούν ένα κομμάτι πάγου να λιώνει για να ανακαλύψουν την ημερομηνία της πρεμιέρας της 7ης σεζόν. "Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Είμαι σίγουρος πως κάποιος είχε μια καλή ιδέα." Είπε όμως ότι οι παραγωγοί David Benioff and Dan Weiss το θεώρησαν ντροπιαστικό.
  • Μεγάλα spoilers: "Ένα από τα σημαντικά πράγματα που θα γνωρίσουμε την επόμενη σεζόν είναι ένας θεραπευτής (για τον Jaime)...O Jaime βρίσκει αυτόν τον τύπο που λέγεται Carl και κάθονται κάτω και μιλάνε" Το επεισόδιο 3 είναι ένα περιεκτικό επεισόδιο με τον Jaime και τον Carl. Εκπληκτικό.
  • Ποιόν θέλει ο Nikolaj στον σιδηρούν θρόνο? "Θα έπρεπε να καταστρέψουν τον θρόνο. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω έναν... Πιστεύω ότι ο Bran θα ανακατευτεί σε όλο αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα καταλήξει στον θρόνο. Αλλά πρέπει να σκεφτείς ότι κάποιος τελείως απίθανος σαν τον Samwell Tarly μπορεί να καταλήξει στον θρόνο....Δεν θέλεις-εννοώ είναι υπέροχοι- αλλά δεν θέλεις τον Jon Snow ή την Daenerys η την Cersei η κάποιον από αυτούς γιατί έτσι θα συνεχιστεί όλο αυτό. Δεν πιστεύει ότι ο Jaime θα έχει ανάμειξη σε αυτό. "Έκατσε μια φορά στον θρόνο και δεν του βγήκε σε καλό, σωστά?"
  • Θα μπορούσε να πάρει μέρος σε ένα prequel για την επανάσταση του Robert? "Μπορώ να παίξω έναν 16χρονο. Φυσικά και μπορώ. Έχω μεγάλο ρεπερτόριο!"
  • Τέλος, πως θα ήθελε ο Nikolaj Coster Waldau τον Jaime να πεθάνει? "Δεν θέλω να πεθάνει ο Jaime. Θέλω απλά να σβήσει σιγά σιγά απλά από γηρατειά."


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.