Ο Tim Booth σε συνέντευξη για το τραγούδι Sit Down του trailer 7ης σεζον!

Το GoT χρησιμοποιεί ένα ποπ τραγούδι και όλοι μιλάνε γι αυτό.

Το νέο τρέιλερ της σεζόν επενδύθηκε με ρεμίξ του Sit Down από το συγκρότημα James. Το Billboard πήρε συνέντευξη από τον Tim Booth μέλος του συγκροτήματος για το πώς το τραγούδι κατέληξε στα χέρια του HBO. Αν και το συγκρότημα έγινε ευρέως γνωστό στο Αμερικάνικο κοινό για το άλμπουμ Laid (1993) το Sit Down τους έκανε γνωστούς στη Μεγάλη Βρετανία φτάνοντας στο νούμερο 2 των εκεί charts (1991).

Ο Booth εμπιστεύτηκε απόλυτα τους δημιουργούς του GoT λόγω των σωστών επιλογών τους και συνέχισε πως η μεταφορά του βιβλίου είναι η καλύτερη που έχει δει. Τέσσερις μήνες πριν τους είπαν ότι θέλουν το τραγούδι Sit Down για το τρέιλερ. Οι ίδιο προστάτευαν το κομμάτι όλα αυτά τα χρόνια από χρήση σε διαφημίσεις κλπ αλλά δεν μπορούσαν να αρνηθούν όταν το ζήτησε το HBO. Άλλωστε είναι φαν, έχοντας διαβάσει τα βιβλία και δει τη σειρά αρκετές φορές με γυναίκα και παιδί.


Σε ερώτηση αν ήξεραν το αποτέλεσμα ή συμμετείχαν στην διαδικασία ο Booth λέει στο Billlboard πως όχι αλλά ήταν χαρούμενοι που βρέθηκε στα χέρια του HBO, κάνοντας μια περίεργη βερσιόν προς το στυλ της σειράς. Τους έστειλαν το αποτέλεσμα ένα μήνα πριν σε γυναικεία ερμηνεία που δεν θύμιζε σε τίποτα το Sit Down παρά μόνο αν άκουγες τους στίχους στο ρεφρέν. Ήταν διαφορετικό, απόλυτα Game of Thrones και το βρήκαν υπέροχο. Μέχρι πριν από μια εβδομάδα όταν έλαβαν ένα μήνυμα λέγοντας πως οι παραγωγοί αγαπούν το συγκρότημα και θέλουν να χρησιμοποιήσουν την αυθεντική έκδοση. Άλλαξαν μερικά στοιχεία αλλά κατά βάση είναι το πρωτότυπο κομμάτι. Οι στίχοι του τραγουδιού ταίριαξαν απόλυτα στο τρέιλερ, βλέποντας πως η Σέρσεϊ οδεύει στην τρέλα «Those who find they're touched by madness».

Ο ίδιος ο Booth θεωρεί τη σειρά απρόβλεπτη. Το GoT λέει είναι παγκόσμια παράδοση που καταφέρνει να υπάρχει παρά τον σκοτωμό μεγάλων χαρακτήρων και να παραμένει απρόβλεπτο. Αγαπημένος του χαρακτήρας ο Τύριον και θέλει να δει την Ντάνυ στο Θρόνο γιατί έχει όλες τις απαραίτητες αρετές. Βρίσκει τον Τζον εντυπωσιακό αλλά λίγο χαζό που δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ντάνυ. Όπως και να έχει το εξαιρετικό στοιχείο στο σενάριο είναι πως όλα μπορούν να συμβούν .

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.