Η 7η σεζόν του Game of Thrones θα έχει πολύ πιο γρήγορο ρυθμό!


Μετά την 5η σεζόν, το Game of Thrones άρχισε να αποκτάει πιο γρήγορο ρυθμό και ειδικά στην 6η, με τους χαρακτήρες να συναντώνται, και να σκοτώνουν τους εχθρούς τους, η εξέλιξη έγινε πιο συναρπαστική.

Σήμερα, το Entertainment Weekly δημοσίευσε νέες συνεντεύξεις με διάφορα μέλη του cast και ακούγεται ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί. Για παράδειγμα, ο Nick Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) αντέδρασε όταν έλαβε τα σενάρια της 7ης σεζόν.

"Νιώθω σαν να ήμουν χαμένος σε διαφορετικό ρυθμό. Όλα έγιναν πιο γρήγορα από ό, τι συνηθίζω. Πολλά πράγματα που συνήθως γίνονται μέσα σε μια σεζόν, τώρα έγιναν σε ένα επεισόδιο."

Ο Kit Harington (Jon Snow) συμφωνεί. "Αυτή η σεζόν είναι πραγματικά διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σεζόν, επειδή επιταχύνεται προς το τέλος, πολλά πράγματα συγκρούονται και συμβαίνουν πολύ πιο γρήγορα από ό, τι συνηθίζετε να βλέπετε στο Game of Thrones. Είναι τόσο διαφορετική από αυτό που όλοι έχουν συνηθίσει. Είναι πολύ συναρπαστική."

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μέλη του Game of Thrones ανέφεραν ότι η 7η σεζόν είναι λίγο διαφορετική από ό, τι έχει προηγηθεί. Για παράδειγμα, αμέσως μετά τη λήψη των σεναρίων της 7ης σεζόν, η Maisie Williams (Arya Stark) εξέφρασε τα συναισθήματά της: O παραγωγός Dan Weiss είπε ότι ο ταχύτερος ρυθμός δεν ήταν αποτέλεσμα των επτά επεισοδίων σε αντίθεση με τα συνηθισμένα 10.

"Τα πράγματα κινούνται ταχύτερα, επειδή στον κόσμο αυτών των χαρακτήρων ο πόλεμος που περίμεναν είναι μπροστά τους. Οι συγκρούσεις που έχουν χτίσει τα τελευταία έξι χρόνια φτάσανε και τα γεγονότα αυτά τους δίνουν μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης που κάνει τους χαρακτήρες να κινούνται πιο γρήγορα."

Και ο David Benioff το έθεσε με έναν άλλο τρόπο:

"Για πολύ καιρό έχουμε μιλήσει για τους επόμενους πολέμους. Λοιπόν, αυτός ο πόλεμος είναι λίγο πολύ εδώ. Έτσι, προσπαθήσαμε να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε το έργο αφήγησης πιο γρήγορο. Οι χαρακτήρες που αφήνονται τώρα είναι όλοι σημαντικοί. Ακόμη και εκείνοι που θα μπορούσαν να έχουν ξεκινήσει ως σχετικά δευτερεύοντες χαρακτήρες έχουν καταστεί σημαντικοί από μόνοι τους."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.