Είναι επίσημο: Η 8η season του Game Of Thrones θα αποτελείται από έξι επεισόδια.


Οι παραγωγοί του Game of Thrones David Benioff και D.B. Ο Weiss είχαν δηλώσει στο παρελθόν πως η 8η και τελευταία season της σειράς θα αποτελείται μόλις από έξι επεισόδια, κάτι το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνετε και επίσημα.


Την είδηση φέρνει στο φως το Entertainment Weekly από την τελευταία φωτογράφηση των Stark (Δείτε εδώ) που αρκετό καιρό είναι ''κοντά'' στην σειρά καθώς και στο ΗΒΟ και ό,τι πληροφορίες δημοσιεύει δεν είναι ποτέ λάθος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα συνολικά επεισόδια της σειράς να είναι 73. Οι πρώτες 6 season αποτελούνταν από 10 επεισόδια μέχρι και την 7η η οποία θα αποτελείται από 7. Ο λόγος που έγινε είναι πως ένας μειωμένος αριθμός επεισοδίων επέτρεψε στους δημιουργούς να αυξήσουν τον προϋπολογισμό και την ποιότητα σε κάθε μεμονωμένο επεισόδιο.

Ένας τόσο μικρός αριθμός επεισοδίων θα κάνει την 8η season του Game Of Thrones σαν μία μίνι-σειρά με αρκετά μεγάλη δράση.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η 8η season αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αργήσει και αυτή όπως η 7η. Ο λόγος είναι πως με μόλις έξι επεισόδια και αρκετή δράση να διαδραματίζεται στον Βορρά ίσως χρειαστούν πάλι γυρίσματα σε χειμωνιάτικο τοπίο.


Ο διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ Casey Bloys είχε δηλώσει 

Έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό τους για τον αριθμό των seasons αλλά και των επεισοδίων. Αν ήταν στο χέρι μου θα τους έλεγα να κάνουν 10 seasons αλλά αυτοί γνωρίζουν πολύ καλύτερα για το τέλος και την επιτυχία της σειράςΜπορεί η αγαπημένη μας σειρά του χρόνου να τελειώνει, αλλά ο κόσμος του Westeros θα συνεχιστεί από τα spinoffs που το ΗΒΟ έχει επίσημα ανακοινώσει! (Δείτε εδώ)


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.