Ο Charlie Hunnam έχασε την ευκαιρία να εμφανιστεί στο Game of Thrones

Προσοχή καθώς το κείμενο που ακολουθεί περιέχει spoilers για την 7η Σεζόν του Game of Thrones.

Σας έχουμε ήδη πει ότι στην 7η σεζόν του Game of Thrones θα έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες συμμετοχές από γνωστά ονόματα.

Ο τραγουδιστής Ed Sheeran, ο παίκτης των Mets, Noah Syndergaard και ο κιθαρίστας των Mastodon, Brent Hinds θα κάνουν εμφανίσεις στην σεζόν που έρχεται. Τώρα η The Sun μας φέρνει την είδηση μιας ακόμα εμφάνισης που θα μπορούσε να έχει συμβεί. Του ηθοποιού  Charlie Hunnam, πρωταγωνιστή των Sons of Anarchy και Βασιλιά Αρθούρου! Οι λεπτομέρειες είναι λίγες αλλά έχουν να κάνουν με εικασίες για ένα μεγάλο spoiler γι' αυτό συνεχίστε την ανάγνωση μόνο όσοι θέλετε να μάθετε.

Ο Charlie Hunnam δεν λέει πότε ακριβώς τον πλησίασαν για τον ρόλο, αλλά ξεκάθαρα δηλώνει ότι μετάνιωσε που έχασε την ευκαιρία. "Θα λάτρευα να κάνω μια εμφάνιση στο Game of Thrones" λέει ο Hunnam. "Μου πρότειναν μια εμφάνιση λίγο καιρό πριν αλλά εκείνη την εποχή είχα γυρίσματα για κάτι άλλο και δεν μπορούσα να το κάνω, ίσως στο μέλλον, ποιος ξέρει."


"Πριν λίγο καιρό" μπορεί να σημαίνει μια προηγούμενη σεζόν αλλά μπορεί να ήταν και μέσα σε αυτή τη χρονιά. Αν σκεφτούμε ότι ο Hunnam έχει δυο ταινίες που κυκλοφορούν μέσα στο 2017, το πιο πιθανό είναι να είχε γυρίσματα όταν γίνονταν τα γυρίσματα της 7ης σεζόν. Μπορεί να προσφέρθηκε στον Hunnam ένας ρόλος που τελικά πήγε σε κάποιον άλλο από τους διάσημους που αναφέραμε πιο πάνω ή ήταν ένας ρόλος πιο σημαντικός?

Πολλοί φανς αναρωτιούνται αν ο Rhaegar Targaryen θα κάνει μια εμφάνιση σε ένα από τα οράματα του Bran και το όνομα του Hunnam ακουγόταν έντονα ως μια πιθανή επιλογή γι' αυτό το ρόλο. Θα ήταν περίεργο για έναν τόσο γνωστό ηθοποιό να παίξει έναν ασήμαντο μικρό ρόλο, εκτός αν πρόκειται για τον ρόλο του Rhaegar που μπορεί να είναι μικρός σε διάρκεια αλλά η σημασία του είναι τεράστια μέσα στην ιστορία. Εσείς ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να είναι ο ρόλος που έχει προταθεί στον Hunnam?


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.