Συνέντευξη Ellie Kendrick για Μίρα Ρίντ και Game of Thrones

Σε συνέντευξη της στο Independent η Ellie Kendrick (Μίρα Ρίντ) μιλά για την ηθοποιία, τα σχέδια της και το ρόλο της στο GoT.

Η ηθοποιός μόλις στα είκοσι έξι της έχει εκτός από το GoT και δύο επερχόμενες ταινίες, το The Levelling και το Whisky Galore! Όσο αφορά την τρίτη της χρονιά στην σειρά, η Ellie είναι απογοητευμένη που δεν είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε πιο εξωτικές χώρες όπως κάνουν άλλοι συμπρωταγωνιστές της.

Σε ερώτηση για το μέλλον της σειράς η ηθοποιός δεν αποκαλύπτει τίποτα, όχι γιατί δεν θέλει αλλά όπως δηλώνει το HBO έχει το μέλλον τυλιγμένο σε πέπλο μυστηρίου. Όσο κι αν ο κόσμος θεωρεί πως οι ηθοποιοί γνωρίζουν , η αλήθεια είναι πως δεν ξέρει τίποτα αλλά θέλει να μάθει. Δεν ήξερε καν πως θα ερχόταν πίσω στην ζωή ο Τζον αν και είχε τις υποψίες της ειδικά όταν τον είδε να περιπλανιέται στα γυρίσματα στο Μπέλφαστ.

Ως Μίρα ο ρόλος της είναι να προστατεύσει τον νεαρό Μπραν κι αυτό έκανε στην σκηνή με τους γουόκερ. Η 30 βημάτων μάχη της με τσεκούρι γυρίστηκε σε αχρησιμοποίητο λατομείο έξω από το Μπέλφαστ το οποίο καλύφθηκε με ψεύτικο χιόνι. «Έπρεπε να πολεμήσω αυτούς τους κασκαντέρ που ήταν ντυμένοι με πράσινα λίκρα κοστούμια επειδή επρόκειτο να αντικατασταθούν από σκελετούς. Ήταν μια τόσο σουρεαλιστική εμπειρία. Έπρεπε να το κάνω, να θυμάμαι το ακριβές χρονοδιάγραμμα και μετά να το γυρίσουμε ξανά χωρίς αντιπάλους». Ωστόσο η ίδια λέει πως σε σχέση με την Emilia Clarke που ξοδεύει πολύ χρόνο υποδύοντας με φανταστικούς δράκους, την βγάζει καθαρή.


Ενώ τελείωνε τις τελικές εξετάσεις πάνω στις σπουδές της στην Αγγλική Φιλολογία στο Cambridge επιλέχτηκε απο το HBO και μπήκε στην τρίτη σεζόν. Δεν μπορεί να δει την σειρά με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως οι φαν. «Όταν βρίσκεσαι μέσα χάνεται κάπως η μαγεία και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να το παρακολουθείς». Λέει πως είναι διαφορετικό γιατί βλέπει τους μηχανικούς πίσω από τις κάμερες και το «κουκλοθέατρο» που λαμβάνει χώρα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.