Τα τελικά επεισόδια του Game of Thrones δεν θα είναι υπερβολικά μεγάλα σε διάρκεια!


Το Entertainment Weekly συνεχίζει να αποκαλύπτει νέα στοιχεία από την 7η σεζόν του Game of Thrones, καθώς η ημερομηνία της πρεμιέρας πλησιάζει.

Σήμερα, ο ανταποκριτής της WW, James Hibberd, έχει κάποιες συγκρατημένες ειδήσεις: παρά τις ελπίδες ότι τα υπόλοιπα 13 επεισόδια της σειράς θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, τελικά δεν θα είναι μεγαλύτερα από το συνηθισμένο.

Οι φαν ελπίζουν ότι τα επεισόδια θα είναι μεγαλύτερα από τότε που μάθαμε ότι θα είναι λιγότερα. Ο Hibberd, ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση στους ανθρώπους στην παραγωγή του Game of Thrones, είπε τα εξής:

"Αν οι παραγωγοί χρειάζονταν πολύ περισσότερο χρόνο για να δείξουν την ιστορία τους, απλά θα έκαναν κι άλλα επεισόδια. Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι στην τηλεόραση πληρώνονται γενικά ανά επεισόδιο, οπότε κάνοντας σούπερ μεγάλα επεισόδια δεν θα είχε πολύ νόημα για λιγότερα επεισόδια."

 Ακόμη, ο Hibberd είπε ότι το φινάλε της 7ης σεζόν θα είναι πάνω από μία ώρα.

Για λόγους αναφοράς, εδώ είναι τα φινάλε σε διάρκεια μέχρι σήμερα:

Season 1 finale (“Fire and Blood”): 53 minutes
Season 2 finale (“Valar Morghulis”): 64 minutes
Season 3 finale (“Mhysa”): 63 minutes
Season 4 finale (“The Children”): 66 minutes
Season 5 finale (“Mother’s Mercy”): 61 minutes
Season 6 finale (“The Winds of Winter”): 68 minutes
Season 7 finale: Four hours long?

Λάβετε υπόψη ότι τα επεισόδια μπορεί να είναι λιγότερα φέτος, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι εξαιρετικά. Τα μέλη του καστ δήλωσαν ότι η 7η σεζόν θα έχει ταχύτερους ρυθμούς από ό, τι συνήθως και ο Iain Glen (Jorah Mormont) είπε ότι τα επεισόδια που πρόκειται να δούμε είναι τα καλύτερα επτά επεισόδια που έχουν γράψει ο David Benioff και ο Dan Weiss μέχρι στιγμής.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.