Πως προστατεύεται η παραγωγή του Game of Thrones από τις διαρροές ;


Οι ηθοποιοί δεν λαμβάνουν το σενάριο ποτέ μέσω ταχυδρομείου και ποτέ σε έντυπη μορφή ενώ για να έχουν πρόσβαση σε αυτό τα mails τους πρέπει να διαθέτουν δύο διαφορετικά βήματα προστασίας και όχι απλά τον συμβατικό κωδικό.

Στις ΗΠΑ όπως φαίνεται οι εταιρείες παραγωγής διάσημων και μοιραία εξαιρετικά κερδοφόρων σειρών παίρνουν πλέον πολύ σοβαρά υπόψη τους τις διαρροές και τα μέτρα ασφαλείας ώστε να μην αποκαλυφθεί το παραμικρό πριν από την προβολή τους.

Στα πλαίσια αυτά όπως αναφέρεις σχετικό ρεπορτάζ της Independent, οι παραγωγοί του Game of Thrones δεν στέλνουν σε καμία περίπτωση σε έντυπη μορφή το σενάριο στους ηθοποιούς. Επίσης για να λάβουν σε ηλεκτρονική μορφή τα κείμενα πρέπει τα mails τους να διαθέτουν διπλό σύστημα προστασίας και όχι μόνο τον απλό κωδικό ασφαλείας.

Η ασφάλεια όμως δεν σταματά εκεί καθώς οι ηθοποιοί λαμβάνουν σε έντυπη μορφή τα κείμενα που τους αφορούν στο πλατό αλλά υπογράφουν για να τα παραλάβουν και οφείλουν να τα επιστρέψουν κάθε ημέρα μετά το πέρας των γυρισμάτων. Σε περίπτωση δε που κάποιος «ξεχαστεί» και δεν τα επιστρέψει υπάρχει άτομο το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι το σπίτι του για να τα πάρει πίσω…

Οι διαρροές κοστίζουν ακριβά και όπως φαίνεται οι παραγωγοί λαμβάνουν τα μέτρα τους.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.