Οι διακοπές του Jon Snow (Kit Harington) και της Ygritte (Rose Leslie) στην Ελλάδα


Όπως σας είπαμε τις προηγούμενες μέρες εδώ , ο τηλεοπτικός Jon Snow (Kit Harington) και η σύντροφος του Rose Leslie βρίσκονταν για διακοπές στην χώρα μας!

Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της σειράς Game of Thrones , από τότε που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα αποτελούν ζευγάρι και στη ζωή. Την τελευταία εβδομάδα επέλεξαν την χώρα μας για τις ολιγοήμερες διακοπές τους όπου και τους εντόπισαν αρκετοί φανς. Την Δευτέρα 1 Μαΐου βρέθηκαν στις Σπέτσες. Εκεί ήταν αρκετά άνετοι και φιλικοί με όσους τους πλησίασαν και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kit Harington (@kitharingtone) στις


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀ⓀⒾⓉ ⒽⒶⓇⒾⓃⒼⓉⓄⓃ (@jonsnowrules) στις

Την Τετάρτη 3 Μαΐου, επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και επισκέφτηκαν το κοντινό νησί της Ύδρας. Ο Kit Harington και η Rose Leslie έκαναν βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού και έδειχναν να απολαμβάνουν το τοπίο και τον ήλιο της Ελλάδας. Περιηγήθηκαν στα τοπικά αξιοθέατα και κατέληξαν σε ταβέρνα του νησιού για μεσημεριανό. Φαίνεται ότι ελάχιστοι εντόπισαν τους δυο σταρ καθώς η συμπεριφορά τους ήταν όπως κάθε άλλου τουρίστα. Ο Kit Harington συνεχίζοντας το αγαπημένο του χόμπι τα τελευταία χρόνια, έβγαλε πολλές φωτογραφίες από γραφικές τοποθεσίες της Ύδρας. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το ζευγάρι αναχώρησε ή συνεχίζει ακόμα τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria, Sept 12th, 1982, Russia (@game_of_leslie) στις

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.