Ο Liam Cunningham (Ser Davos) απορρίπτει την φήμη για αύξηση των μισθών στο Game of Thrones


Πρόσφατα, είχαν κυκλοφορήσει αναφορές που στήριζαν πως ο Peter Dinklage, ο Kit Harington, η Lena Heady, η Emilia Clarke και ο Nikolaj Coster-Waldau είχαν υπογράψει νέα συμβόλαια για τις τελευταίες 2 σεζόν, με τον καθένα από αυτούς να λαμβάνουν πάνω από 2.5 εκαμμύρια ανά επεισόδιο-ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ!


Παρόλο που ο ισχυρισμός δεν είχε επιβεβαιωθεί, δημιούργησε μεγάλο ντόρο, αν σκεφτούμε την δημοτικότητα της σειράς και τα χρήματα που κερδίζει η HBO μέσα από όλο αυτό. Εντούτοις, σύμφωνα με τον Liam Cunningham, υπάρχει μια μικρή δόση αλήθειας σε όλα αυτά!

Η Ιρλανδική Independent μίλησε στον συμπατριώτη της για να αποκαλύψει την πραγματική ιστορία πίσω από τις ανεπιβεβαίωτες αναφορές-και η αληθινή ιστορία φαίνεται πως δεν είναι καν ιστορία. Όπως φαίνεται, έχει μέσα ης τόση φαντασία που ο Cunningham βρίσκει την ιδέα σχετικά αστεία.
Τι;! Νομίζετε πως το Game of Thrones λειτουργεί σαν μια συντάξιμη εργασία για την δημόσια εξυπηρέτηση; Ο τελευταίος που θα έμενε θα έπαιρνε τα περισσότερα χρήματα; Δεν είναι έτσι! Κάθε φορά που βλέπω νέους αριθμούς να πέφτουν στην συζήτηση-1 και 2 εκατομμύρια δολλάρια ανά επεισόδια-σκάω στα γέλια. Ο τραπεζικός μου διαχειριστής γελάει και εκείνος αρκετά μ'αυτό.
Ο Cunningham ξεκίνησε να εξηγεί πως αυτές οι εκτιμήσεις μπορεί να ήταν τόσο εκτός βάσης επειδή δεν υπολόγισαν πως η σειρά δεν έχει παραχθεί στην πραγματικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Δεν έχει γυριστεί στις Πολιτείες. Αν είχες μια Αμερικάνικη συμφωνία, θα υπήρχαν πολλά υπολοιπόμενα και έτσι δεν θα μπορείτε να συγκρίνετε τις σειρές που έχουν γυριστεί εδώ με τις σειρές που έχουν γυριστεί εκεί. Και αν αυτό που λένε είναι αλήθεια-πως οι 10 βασικοί πρωταγωνιστές λαμβάνουν 2 εκατομμύρια-τότε αυτό σημαίνει πως κοστίζει 20 εκατομμύρια το επεισόδια πριν καν αγοράζει κάποια αμφίεση ή γράψεις μια λέξη για το σενάριο.
Παρόλο που αυτές δεν είναι οι λεπτομέρειες τις αρχικής αναφοράς (δεν ήταν οι 10 βασικοί πρωταγωνιστές), τα λόγια του έχουν και τώρα μια βάση. Το ποσοστό των χρημάτων, μαζί με τις άλλες δαπάνες του cast και του επιτελείου και της παραγωγής. μπορεί να είναι, μπορεί να είναι ανέφικτες, ακόμα και γιια την HBO και για το Game of Thrones.΄Η όπως ο Cunningham ανέφερε:''Αυτά είναι περισσότερα από το Star Wars!''

Όπως και να φαίνονται τα συμβόλαια, πιθανότατα θα εμπεριέχουν ένα ποσοστό πληρωμής συνδικάτων, όπως έχει ήδη αναφερθεί. Το Game of Thrones είναι μια απίστευτα δημοφιλής σειρά, που μεταδίδεται επανειλημμένα σε όλο τον κόσμο, και έτσι το cast μπορεί να μην λαμβάνει 2.5 εκατομμύρια δολλάρια ανά επεισόδιο, αλλά είμαστε σίγουροι πως δεν είναι ένα ακατάλληλο ποσοστό χρημάτων.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.