Συνέντευξη Nathalie Emmanuel : Έχουν σκληρύνει τα μέτρα ασφάλειας στο Game of Thrones


Η ηθοποιός που υποδύεται την Μισαντέι έδωσε συνέντευξη στο Fabulous Magazine τεύχος Απριλίου και αποκάλυψε πως η παραγωγή έχει σκληρύνει τα μέτρα ασφάλειας γύρω από τα σενάρια, περισσότερο από το συνηθισμένο.

Η Natalie είπε πως κομμάτι της δουλείας τους είναι να κρατούν το στόμα τους κλειστό και πλέον τα σενάρια τους δίνονται σε ψηφιακή μορφή. Η παραγωγή είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο ποιος τα έχει στην κατοχή του.

"Δεν μας τα στέλνουν εκτός εάν τα email μας έχουν διαδικασία επαλήθευσης δύο βημάτων. Μπορεί να μας δίνουν σημειώσεις στις πρόβες αλλά πρέπει να υπογράψουμε και να τις επιστέψουμε πριν φύγουμε". Η ηθοποιός συνέχισε πως αν δεν τις επιστρέψουν υπάρχουν άτομα που τους «κυνηγούν» μέχρι να τις δώσουν πίσω.
Fabulous Magazine (April 2017 issue)

Για το τότε μεγάλο μυστικό της ανάστασης του Τζον Σνόου η ηθοποιός ορκίστηκε να το κρατήσει κρυφό και σιχάθηκε που την ρωτούσαν γι αυτό συνέχεια. Δεν τους επέτρεπαν αποκαλύψεις αλλά και η ίδια δεν το ήθελε. Είπε στο περιοδικό Fabulous ότι οι φίλοι και η οικογένεια της το ξέρουν και την αφήνουν ήσυχη.
Fabulous Magazine (April 2017 issue)


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.