Η Rose Leslie θυμάται τον θάνατό της


Η Rose Leslie, η οποία υποδύθηκε την αγαπημένη Ygritte, θυμάται τον χαρακτήρα της να πεθαίνει στα χέρια του Jon Snow. (Επίσης, υπάρχουν και επιπρόσθετες πληροφορίες για κάποια από τα μέλη του Cast.)

Από τότε που αποχώρησε από το Game of Thrones, η Rose Leslie πρωταγωνιστεί στο Good Fight και υποδύεται τον ρόλο μίας νεαρής δικηγόρου, δίπλα σε μία μεγάλη σταρ του Hollywood, την Christine Baranski. Φαίνεται ότι κάνει εξαιρετική δουλειά στη νέα της σειρά, ωστόσο οι περισσότεροι (όπως και μεις) θα τη θυμούνται για πάντα ως την Ygritte, την δυνατή wildling, τον μελαγχολικό και απαγορευμένο έρωτα του Jon Snow. Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, δήλωσε ότι θυμάται σαν χθες και πολύ έντονα την σκηνή του θανάτου της στα χέρια του αγαπημένου της, πριν του ψιθυρίσει την ατάκα-ορόσημο της Ygritte: "You know nothing,Jon Snow!"

"Ήταν μία πολύ συναισθηματική στιγμή! Η αγάπη που ένιωσε για τον Jon Snow υπερίσχυσε κάθε δυσάρεστου και μισητού συναισθήματος που είχε γι'αυτόν. Ήταν οδυνηρό! Η Ygritte σίγουρα έφυγε χαρούμενη, πόσο μάλλον, αφού έφυγε στην αγκαλιά ενός άντρα που αγάπησε. Ήταν μία πολύ ωραία ιστορία και χάρηκα που συμμετείχα σ'αυτή."

            

Όπως πολλοί γνωρίζετε, η Rose Leslie και ο ηθοποιός Kit Harrington είναι μαζί και στην πραγματική ζωή, κάτι που φημολογείται να συμβαίνει τα τελευταία 4 χρόνια. "Το αγόρι μου είναι ένας απίστευτος άνθρωπος." Αυτά δηλώνει η ηθοποιός για τον δεσμό της και απ'ότι φαίνεται είναι ερωτευμένοι, το οποίο είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.