Πότε θα έχουμε το πρώτο trailer με σκηνές της 7ης σεζόν?


Δυόμιση μήνες περίπου έχουν μείνει για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του Game of Thrones και η αναμονή φέτος κοντεύει να μας τρελάνει.

Μόνη μας ελπίδα να πάρουμε μια μικρή δόση GOT πριν την πρεμιέρα, είναι το πολυπόθητο trailer της σεζόν που έρχεται. Καθώς φέτος η αναμονή είναι πιο μεγάλη σε διάρκεια από κάθε άλλη χρονιά, το HBO αποφάσισε να μας ιντριγκάρει κυκλοφορώντας teasers, φωτογραφίες κ.α  Όμως το πρώτο trailer με σκηνές από τη νέα σεζόν ακόμα το περιμένουμε. Τα σκεφτήκαμε , τα υπολογίσαμε και έχουμε την δική μας θεωρία για το πότε επιτέλους θα δούμε το πρώτο επίσημο trailer της 7ης σεζόν.

Κάθε χρόνο οι υπεύθυνοι του HBO φαίνεται ότι έχουν ένα συγκεκριμένο σκεπτικό που ακολουθούν για να προωθήσουν τον επόμενο κύκλο της σειράς. Το ίδιο κάνουν μέχρι στιγμής και φέτος καθώς φαίνεται ότι ακολουθούν ένα χρονικό μοτίβο για την κυκλοφορία προωθητικού υλικού. Όλα κυκλοφορούν ανά τρεις εβδομάδες και ημέρα Πέμπτη! Προσέξτε τις ημερομηνίες:

Πέμπτη 9 Μαρτίου:
First Promo Sigils


Πέμπτη 30 Μαρτίου:
Second Promo Long Walk


Πέμπτη 20 Απριλίου:
Πρώτες φωτογραφίες της 7ης σεζόν
Season 7 first look


Θεωρητικά, λοιπόν, αν το HBO συνεχίσει αυτό το μοτίβο, την Πέμπτη 11 Μαΐου θα έχουμε είτε πορτρέτα των πρωταγωνιστών (όπως το περσινό Hall of Faces), ή το πρώτο κανονικό trailer με σκηνές από την 7η σεζόν. Αντίστοιχα ένα από τα δυο μπορεί να συμβεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου ή το αργότερο την Κυριακή 4 Ιουνίου πριν το φινάλε της σειράς Leftovers. Έχετε , λοιπόν, τα μάτια σας ανοιχτά τις επόμενες Πέμπτες και βέβαια τσεκάρετε το Game of Thrones GR Fans για όλα τα τελευταία νέα.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.